Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/confetteria

Marketing

blogerskih 5 točaka

ajde da obavimo i to :

1. bila sam jako razmaženo dijete i da me "očvrsnu" , sa 4 g upisali su me u izviđaće
Na prvo ljetovanje sam išla u pratnji starije sestre i drugu noć se sakrila u ormar. Tražili su me satima, alrmirali čak i policiju i lučku kapetaniju koji su me tražili cijelu noć ... a ja cijelo vrijeme šutila u ormaru i ujutro iskočila van uz uzvik - e jesam vas!
Na zimovanje na Papuk sam išla sama i pokušala pobjeći iz zimovališta. Plan je bio spustit se niz planinu na vreći napunjenoj novinama. Našli su me polusmrznutu nakon par sati u nekoj grabi, kako hranim nekog cucka lutalicu... Naravno, bijeg je bio pomno spreman pa sam pripremila i hranu za put - kajganu spremnjenu u đep jakne.
Više me nikad nigdje nisu pokušavali poslat.



2. jednom sam ukrala šminku iz DM-a
Žurila sam se na brzinu kupiti par stvari u dm-u kad mi je zapeo za oko nekakav ruž-sjajilo, skupo ko sam vrag. Isprobala sam nijanse i usput premetala te sve stvari po rukama ... Došla na blagajnu, stavila sve na pult, platila... A kad sam izašla van sam skužila da sam cijelo vrijeme uz ključeve auta i novčanik u rukama držala i taj ruž i da ga nisam platila. Bilo me toliko sram se vratit da me ne optuže da sam to namjerno ukrala a onda sam kasnije mjesecima izbjegavala tu trgovinu jer šta ako je netko skužio na kameri da sam to ukrala i prepoznaju me kad dođem, a i bilo me sram što se nisam odmah vratila i to platila. Uglavnom, i danas izbjegavam taj dućan.


3. užasno se bojim sarkoma
za one koji neznaju, to je rak kostiju koji se širi jako brzo i podmuklo, a najčešći je na ekstremitetima... Upoznala sam i družila se s nekoliko ljudi koji su to preživjeli i iskustvo je uglavnom ovakvo : osjećaš se savršeno dobro osim nekih sitnih smetnji , a doktor ti govori da ti moraju amputirati nogu... Ili ugraditi umjetni kuk... Pogled na amputirani dio, ožiljke i teškoće s kojima se suočavaju, posebice nemoć u najosnovnijim radnjama i ovisnost od ljudima oko sebe me užasava... Da ne spominjem da se ovih dana kćer moje prijeteljice, mali dvogodišnji anđeo po imenu Angela u Klaićevoj bolnici bori protiv teškog sarkoma i još ne znaju hoće li poduzeti operativni zahvat.



4. spavam s mačkom
Naravno, kad ne spavam s dečkom ... Moja zelenooka ljubimica sjajne crne dlake najčešće se sklupča uz moj trbuh ili noge, i uvijek osjeti kada sam tužna ili jadna i tada me umiruje tihim mrrr-mrrr



5. želim živjeti na selu
prije bi živjela u kamp kućici nego stanu u zgradu... Životni san mi kupiti imanje u zaleđu istre ili još bolje- selo Bribir kraj Crikvenice, urediti staru kuću, i baviti se vrtom, cvijećem, čoporom životinja i - djecom (svojom). Naravno, sa svakim novim muškarcem kojeg upoznam moj san se čini sve daljim i daljim jer sa rijetko kojim bi si to mogla priuštiti i rijetko kojem uopće padne na pamet ideja kupiti konja a kamoli da bi čistio štalu da konju bude čisto i uredno... Zato se možda i ubijam u poslu i stalno kalkuliram, jer kad-tad, pa makar kao stara baba ću si kupit neku štalu i staru ragu koju je netko htio bacit za kobasice (p.s. zemlju već imam, nije baš u primorskim krajevima ali je definitivno na selu)

p.s. baš ti hvala vodenjak... dužan si njamiparty za ovo !



Post je objavljen 22.01.2007. u 01:44 sati.