Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mydark

Marketing

ima toga malo više

Da ne budem iznimka, evo i ja ću se malo raspisati o svojim (dosad) skrivenim osobinama i sklonostima...
I. Visoke pete. Nosim ih stalno. Oduvijek. Zauvijek ću ih nositi. Najradije bih ih nosila i u krevetu, svidjelo se to nekome ili nenaughty
II. Nadimak mi je Tetka. Ali, prije nego pomislite da je to zato što sam:
a) dosadna
b) staromodna
c) neudana(!!!)
moram vam (skromno) pojasniti da je riječ o internoj fori: tetka je sinonim za mačku!thumbup
III. Imam opsesivnu potrebu popravljati sjajilo ili ruž svakih pet minuta. Nemam pojma što mi to znači.
IV. Patim od arahnofobije. Vrištim na pauke svih veličina, oblika i boja.
V. Iako sam bila (gotovo) čista odlikašica kroz cijelu osnovnu i gimnaziju, kemija mi je oduvijek bolna točka. Mrzila sam je od prvog sata i markirala kad god sam imala priliku.
VI. U Hrvatskoj postoji još jedna ženska osoba mog imena i prezimena, i - vjerovali ili ne - doktorica je kemije.bang
VII. Jako sam intuitivna. Znam sanjati snove koji se kasnije ostvare. Ljude točno procijenim već pri prvom upoznavanju. A ako mi na nekome nešto neobjašnjivo smeta - ispostavi se da (je) ta osoba ima(la) loše namjere bilo prema meni, bilo prema nekoj meni bliskoj osobi.
VIII. Kasnim. Stalno. Izluđujem ljude. Dosad nijedan trik nije upalio - pa čak ni ono famozno podešavanje sata desetak minuta unaprijed: onda bih znala da "ima još vremena" i sve po starom.
Ipak, jedna je od mojih novogodišnjih čvrstih odluka bila prestati kasniti i evo, već vidim neke male, ali pozitivne pomake.
IX. "Preskočila" sam jedan razred u osnovnoj. Točnije rečeno, u jednoj sam školskoj godini završila dva razreda (drugi i treći). Nekad sam stvarno bila napredna!
X. Kao mala sam strašno htjela biti muško. Svi najbliži susjedi su bili, naime, dečkići, a glavna im je fora bila fraza :"Ti se ne možeš igrati s nama zato što si curica!". Zato sam ja davala sve od sebe da ih razuvjerim, pa sam se s nemalim brojem potukla ( i pobijedila!). Želja za promjenom spola me je držala dok nisam krenula u osnovnu i saznala što se dogodilo Srni. A, iskreno rečeno, negdje sam u to vrijeme otkrila i štiklewink

Tkogod još nije sudjelovao u projektu Štafeta neka se smatra izazvanim.

Post je objavljen 20.01.2007. u 23:23 sati.