Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rictusempra

Marketing

Tromagijska ljubav

Vrijeme mi je prošlo poput munje. Jedanput sam slala pismo Franceski prije 4 mjeseca, a sada već očekujem Chrisa kako bi mi javio da li je izabran za jednoga od predstavnika škole Hogwarts.
Bila sam užasno nervozna jer mi se ideja da riskira svoj život zbog nekakvog glupog turnira naprosto gadila, ali ipak, to mu je životni san i mislim da mu je sada ipak najpotrebnija moja podrška.
Osjetila sam topao zagrljaj s leđa. Bio je to on.

-Odabran sam.-šapnuo mi je.
-Bravo pa to je divno!-okrenula sam se i čvrsto ga zagrlila. Tada sam tek shvatila o čemu se zapravo radi. Potišteno sam sjela natrag na stolicu.

-Što je? Nije ti drago?-pitao me.
-Pa zapravo i nije. Chris meni to nije svejedno. Tromagijski turnir je opasan i da ti se išta dogodi...ja ne bih mogla živjeti...
-Nemoj tako, znam da se bojiš, ali ništa mi se ne će dogoditi.
-Kako možeš biti tako siguran? Vidio si što se dogodilo Cedricu! Molim te nemoj ići molim te!
-Onda neću, rekao je.

Nisam mogla vjerovati njegovim riječima. Nisam znala da li je sve ovo samo san. Ali me pogledao ravno uči i rekao mi:

-Volim te, Allison. I ako mi je išta važnije od tog turnira, onda si to ti.- čvrsto me zagrlio.
-Volim te, Chris, volim te...

Vjerujem da mu i nije baš bilo svejedno, ali to što mi je rekao bila je istina. Istina koja mu je poput plamena sjajila u očima kada je izrekao te riječi. Istina koja je bila toliko jaka da sam je mogla osjetiti...

Sljedeće su jutro svi već znali da Chris odustaje od sudjelovanja. Mnogi su ga pokušali odvratiti od toga, ali nikome to nije uspjelo. Svoje je mjesto predao sebi dragome prijatelju kojemu je to bilo sve ono što je ikada poželio.

-Hvala ti Chris! Zaista cijenim to! Hvala ti!-rekao mu je Luke.
-Pa, pobjedi u moje ime!-odgovorio je Chris.
-I da znaš da hoću!

Zatim se okrenuo i prema meni:

-Ali tebe ne dajem nikome!-našalio se.

Oboje smo se nasmijali. Učinio je veliku stvar, odrekao se svoga sna. I ta je stvar postala još veća zbog toga što je to učinio za mene. Nisam mu mogla toliko zahvaliti koliko je zapravo zaslužio, ali je od toga dana dobio mene u potpunosti. Ljubav i viječnost toga su nas dana čvrsto vezale. Od toga sam dana postala nova ja i bio je to najljepši osjeća u mome životu.



Post je objavljen 19.01.2007. u 22:17 sati.