Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drevni

Marketing

Posljednji krici iz divljine


Naslov nema blage veze s onim što mislim pisati. No učinio mi se zgodan, pa eto...

I tako je došao The Burning Crusade. Čak se reportaža o tome mogla vidjeti na Dnevniku HRT-a. I došao je slijedeći dan i na moj disk.
Pa sam slijedeći dan otišao pit. S društvom. Ne zato što je igra loša. Štoviše... ali o tome kasnije. Otišao sam jer nam je takav običaj. Naći se srijedom i degustirati. Piva. I čokolade. S jako puno kakaovca, najbolje preko 70%.

Pa smo tako neki od nas degustirali neko pivo iz San Marina.
Aha!
I ta država veličine dvije poštanske marke proizvodi svoje pivo. I to u dvije inačice, "Tabakera" i "Putana". I obje su jako dobre, ali ne vrijede koliko koštaju. Cijelu stvar sam ja ipak potkrijepio dobrim Murphy's Stout-om.

Da bi me slijedeće jutro iznenadio Kaco Mortale.
Moje je komentar, nadam se, još uvijek tamo. A ako nije, radi se o reakciji na harač koji ZAMP namjerava uzimati na prazne medije. Evo što sam napisao:

(iz pozadine dopire gnjevni urlik inteligentnih potrošača)
Baš me zanima kolike će novce dobiti slijedeći izvođači: Blue Öyster Cult, Van Halen, Alan Parsons Project, Nightwish, Donna Summer, ABBA, Rolling Stones, David Bowie, Iron Maiden, Mandrill, Van der Graaf Generator, Pere Ubu, Guns n' Roses, ZZ Top, T. Rex, Dizzy Gillespie, Queen, Icehouse, Mezzoforte, Focus, Colloseum, U2... Zanemarite činjenicu da neki od njih (i grupe i pojedinci) više ne postoje... I nemojte reći da su sve to grupe iz Hrvatske. Jer nijedna od nabrojanih nije!
I da, koliki će dio love dobiti Videosex, Buldožer, Rambo Amadeus, Leb i Sol, Bijelo Dugme...

Jednostavno mi se nije dalo dalje nabrajati. Jer slušam i daleko egzotičnije izvođače. A i mnoge druge.
Hrvatske izvođače koje ja slušam može se nabrojati na prste dvije ruke... I za njih ću rado platiti njihov dio. Jer tu ulaze Azra, Parni Valjak, Atomsko Sklonište, Prljavo Kazalište, Film, Dorian Gray, Aerodrom... hmmm.... to ih nije niti 10, zar ne?


A onda sam se konačno, mučen bolovima u grlu i šmrkavim nosom, u četvrtak poslije posla posvetio ranije navedenoj igri. I ogromnim količinama čaja. Andolima se nisam posvetio, nego sam jednostavno popio dva komada i zaboravio na njih.
Igra je... odnosno, igra proširena dodatkom "The Burning Crusade" - jer to je još uvijek "World of Warcraft" - kako da kažem... prekrasna.
Modnim riječnikom, to je "bling". Nova početna područja su prekrasna, naročito Exodar. Što i nije čudno. Jer Exodar je, ni manje ni više, olupina svemirskog broda! Sva svjetlucava, kristalasta... ma prekrasno. Ostale instance nisam još stigao niti pošteno pogledati, a već sam siguran da će mi igra pružiti brojne sate zabave i zapanjujućih vizura. I sve bi bilo dobro da se, usred borbe u kojoj je bila moja ekipa nisu srušili serveri za instance, a potom i server na kojem se nalaze moji likovi. "Nepredviđena navala", kaže jedan od mojih suigrača.
Ma vraga nepredviđena. A osim toga, prodaja je bila odgođena za barem 3 tjedna! Nisam baš presretan... Plačam i tražim bolju uslugu...


No, ima jedna druga stvar... zna li netko ima li u Zagrebu dućan u kojem stalno postoji ponuda manjih brojeva muške obuće?
Pri manjim brojevima mislim na one ispod 41...



Post je objavljen 19.01.2007. u 10:02 sati.