Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/saravanja3

Marketing

Štafeta nekakva

eo, dobijo sam zadatak, tojest nekojekakvu štafetu od kolegice Beautifully Chaotic da napišem pet stvari o sebi. ne da mi se, al eto, učinit ću to... gad dem...

1. volim vatru. volim svašta zapaliti, paliti i podpaljivati i gledati kako gori i štaćebit kad izgori. vatra i ja smo inače stari kolege, poznajemo se čak od mog 11 mjeseca života kad smo sklopili ugovor i rukovali se. naime, bijah stavio ruku na rernu, tojest pećnicu i opurih ruke. otada vatra i ja mijemo ruke, mi smo ko nokat i meso, ko dva prsta na desnoj ruci. otada, ja sam imun na vatru, štoćereći da mi ona nemre ništa, jer sam ja, naime, na nju imun.

2. ne volim paukove i ostale poveće bubetine. to je prešlo lagano u arahnofobiju, tojest strah od paukova. ne mogu ih smislit. sad ću ja vama to fino objasnit. vidite, veliko govno jako smrdi, pa se od njega bježi, dok malo govno, tja, svi zagaze u njega, ni ne primjete, štoćeopetreć da se malih paukova ne bojim, a ovećih da. jednom je jedan oveći pauk trčkaro po meni i bijah popizdio... bwah... fuj.

3. volim sport. volim se rekreirati jer je to dobro za moje prenabildano tijelo, što je sad nebitno u vezi ovog svega, no eto, samo da se zna. volim igrati fudbala i basketbala. al posebice fudbala. nije baš da me ide, al jednostavno mi je gušt igrat fudbala, znanog i kao fucoš. imam nogometnu igricu na kompu i u njoj sam napravio sebe i najbolji sam igrač. igram za hrvatsku. danas sam srbima utrpo 13 golova u pola sata igre.

4. ne volim ono što mi se ne sviđa. al stvarno, to što mi se ne sviđa, ne volim. to je naprimjer... pa štajaznam... od jela naprimjer poriluk. al najviše ne volim baš ono što mi se ne sviđa. ne volim kad se moj nabildani mozak mora naprezat zbog nećeg što mi se ne sviđa, što nas naposljetku dovodi do zaključka da ja ne volim ono što mi se ne sviđa.

5. volim svirat. i to gitaru i to više od svega. kad pipnem žice, ko da slavuj zapjeva. išo sam 8 godina u glazbenu odtoga 6 u osnovnu i 2 u srednju. prije sam mrzio svirat i svoj bijes sam iskaljivao na gitari. sjećam se da sam rezo žice i raznorazne druge pizdarije koje su uključivale nesviranje. a danas to volim. i treba tako. neka.

eo. napisah to. sad bi ja ovu štafetu trebo predat nekim drugim ljudima. to će bit:

Cacharel
Chaotic inapprehensible beast
Crazy Bitch (može napisat šta štefek voli i ne voli)
Matrixica
Luce

Image Hosted by ImageShack.us

eto. nemojte iznevjerit diktatora ineće će bit po nećem.

Post je objavljen 17.01.2007. u 17:16 sati.