..stafetaaa =)..nut,ccomplicatedfreakk.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ccomplicatedfreakk

Marketing

nut..stafetaaa =)..nut

hehe..evo i u mene stafete...doduse kasnim s obzirom kad sam je dobila al eto...valjda nikad nije kasno rofl..buduci da sam ovo sve shvatila kao neku zezanciju ne namjeravam pisat te neke DUBOKOUMNE stvari koje neznate o meni...nego neke ovako vise zezanciju smijeh e pa idemo =)

1.imam jednog maloga medu koji se zove SRECKO... uz njega sam vezana jos od malena..a i tesko mi je zaspat ako ga nemam u narucju smijeh.. navikla sam na njega...i on vam je moj najbolji prijatelj...doduse jos kad bi prico bilo bi super al buduci da samo slusa posluzi :D hehe...dusssaa moja =))..

2.uvijek kad jedem kestene nos me svrbi rofl..hehhee... i znate vec... buduci da ne mogu da se ne pocesem primorana sam da se isprljam i tako kao malo djete budem sva mrcava po licu...i to izgleda toliko smjesno da me je vise i stid jest kestene hahahaha rofl al uzivam u njima smijeh

3.obozavam pun mjesec =)..a i cjelo nebo..zvijezde... i sve mi je to nekako cudesno...ne znam... uglavnom... i'm feeling lucky when i look the sky rofl..

4.e sad....ne volim spavat u pidjami nut..hahaha... naka dugaa majica il nakva spavacica je ono sto volim... feeling da nemam nista na sebi..hahaharoflrofl..

5. FA FA - AZRA... pjesma koja me uvijek nasmije do suza..da mi je pustite i kad placem mogla bi se odvalit smijat hahaha =)))...smijehsmijeh..

etoo...to vam je moja stafeta smijeh... ovo sam sad nes nabrzaka napisala..i to su neke prve stvari koje su mi pale na pamet.... e sad buduci da stafetu trebam prosljedit dalje...prosljedjujem ju
viperu, u vjecnoj potrazi...., minion, psiho, *o*techno maci*o*,peyton,4 elementa, close to me..... eto... pa dragi moji do citanjaaaa =)))))))))))))))))))) smijehsmijehsmijeh



Post je objavljen 16.01.2007. u 19:45 sati.