Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dreamofyou26

Marketing

o meni?...

...naivno sam očekivao da će me ovo zaobići, ali ne, morale su ove dve moje drage riječke slavonke, ili slavonske riječanke, kako god, mene osedlati da i ja tu brljam s nekim štafetama :-) ...ok, bio sam u pionirima, iako je to sve propalo nedugo nakon moje svečane inauguracije u poštenog druga (kapa, marama i sve kak već ide), pa tako onda nisam nikad imao priliku sudjelovat u tim štafetama... pa kaj da sad onda počnem pod "stare" dane?... dajte, pa znate da kod mene sve mora biti komplicirano, pa tako i moje sudjelovanje u ovoj igrici... ali dobro, bit ću dobar, evo, nek vam bude, 5 stvari o meni:
- volim ljetno nevrijeme... volim kad se naglo skupe oni crni oblaci, kad sve počne grmiti, a vjetar divlje zapuše, baš onaj kratki trenutak prije nego počne padati kiša... i tad stanem na vjetar, raširim ruke i prkosim mu... obožavam taj osvježavajući osjećaj koji prolazi kroz mene i tu neku snagu i energiju koju osjećam tad....
- najdraža serija svih vremena su mi "Prijatelji"... proživio sam s njima svih 10 (jel je toliko?) sezona uzbuđeno prateći što će biti sa Rachel i Rossom... i na kraju mi je bilo toliko drago ko da sam i sam završio s njom... i Jen mi je 100 put draža od one gadure Angeline :-))) (naravno u tu kategoriju najdražih serija spadaju i Mućke i Seinfeld, ali eto)
- volim noćnu vožnju... prazan grad, puste ulice, glasno pojačanu neku dragu muziku i put za koji ne znam kud će me odvesti...
- ne znam plesat... ok, ok, svi se znamo mrdat po klubovima, ali ne mislim na to... ne znam plesat prave plesove... ali volio bih naučit... i budem...
- kad sam krenuo na faks osjećao sam se strašno glupo... činilo mi se kao da na taj faks idu sve sami geekovi, a ja praktički nisam znao ni derivirat najjednostavniju funkciju, a kamoli išta više... al sredio sam ja to... i to u stilu :-))
...jel dosta sad?... aha, da, internet... pa moram se pohvalit da se internetom služim praktički od njegovih komercijalnih početaka, dok sam po sat vremena morao čekati da se spojim na jedan od par modemskih ulaza koji su postojali, prije nego je većina ljudi u HR znala kaj je to uopće (joj daj se prestani bahatit!) ...uglavnom, puno je utjecao na mene i na moj život, pa bih kao najvažnije mogao recimo istaknuti:
- ICQ (najjača stvar, prije svega, upoznao neke, zaljubio se, napatio se, odljubio, pravo virtualno ludilo, još uvijek mi utječe na život iako ga ne koristim)
- Emajlirana pošta (ide i bez plaćanja markice, a ne treba joj ni poštar Joža)
- Google (nađe čak i mene)
- Portali, svi mogući, zahvaljujući kojima ne kupujem novine (da ne izdvajam sad nijedan posebno)
- naravno šećer na kraju, za svakog muškića koliko god to ne htjeli priznat, stranice sa golim tetama koje su nas spasile kroz pubertet (jesmo li uopće izašli iz njega? :-))
...nisam spomenuo Blog, to ne moram više naglašavati jer stalno ističem kako me ovo sve iznenadilo i poprilično mi usrećilo mnoge trenutke... hvala vam svima na tome :-)
...no da ne krenem u patetiku, čujemo se uskoro sa nekim sanjarskim postom u kojem me se može upoznati više između redaka nego u njima :-) ...
Laka vam noć dragi moji!...

I want to walk with you,
On a cloudy day.
In fields where the yellow grass grows knee-high.
So won't you try to come,

Come away with me...
(Norah Jones)


Post je objavljen 15.01.2007. u 23:31 sati.