YO SOY AL SAROUKH,saroukh.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/saroukh

Marketing

YO SOY AL SAROUKH

5 stvari koje niste znali o meni

1. Smatram se napola Balkancem, pošto mi je tata sa otoka Ugljana

2. Dalmatinac nosi lančić oko vrata, on je sanjar, on je ptica lutalica. Po nacionalnosti sam Dalmatinac ko Milo Hrnić. Lančić nisam skidao ni kad sam mogo glavu izgubiti.
3. Kviz, neko vrijeme me bila prala zamisao da se prijavim na neki kviz, pošto bi od doma super znao na karici i milijunašu. Splasnulo mi je samopuzdanje kad sam vidio šta Pauletić radi od kviskoteke, kako ni super-Miočić ne prolazi jer nije brz dovoljno. Znalac do znalca, ne bh mogo pobijediti. Najviše me jebe književnost, jer knjigu nisam pročitao 15 godina, zadnja je bila "ptice umiru pjevajući". Sport, povijest, zemljiopis bi mogo nekako konkurirati, opet ne toliko, pola pitanja ne znam u zadnjoj rubrici. Ako su kvizomani vitezovi uzaludnih znanja, šta sam onda ja? Vitez superuzaludnog znanja, jer za igrače iz talijanske serie C sigurno neće pitati, pa niti za naoružanje, vojna pitanja, stvari koje imam u malom prstu.
4. Ljubav mi je najvažnija stvar u životu. Svi kažu zdravlje, meni je na drugom mjestu. Ako nema ljubavi, ni život ni zdravlje nemaju smisla, i smrt u naručju voljene osobe ima smisla. Ako ne to, onda želim poginuti na bojnom polju. Zaljubljen sam bio u Emiliju Kokić kad je bila pobijedila na Euroviziji, pa u Danijelu Martinović koja mi je sad bezveze, momentalno sam zaljubljen u Ivanu Kovač, novu akviziciju Magazina. Ima glas koji me pogađa točno gdje treba, podsjeća me na Đurđicu Barlović na koju se uvijek rastopim. Jabuka ne pada daleko od stabla, zna se ko je bio Mišo. Rekoh već da je svijet ošo u kurac, pjevačica Magazina je crnka, Bond je blond, sve naopako.
5. Nepravdu ne podnosim, iako će svaka manekenka slično ustvrditi. Ja je stvarno ne podnosim, spreman sam ubiti nekog zbog toga. Najviše me boli nepravda prema meni, valjda sam i zato postao cinik koji do podne mrzi sebe, a poslije cijeli svijet. Ždere me i kad se drugima nanosi, još uvijek ne mogu ovo s Ademijem provariti, duboko me rastuži kad neko pati.
Ide pjesma kooju pjeva Ivana Kovač, još kad nauči reći slovo r, di će joj biti kraj. Štafetu predajem 5 stvari koje niste znali o meni predajem onima ulinkanima u boxu, pošto vidim da fali, neka piše onaj ko bude komentirao...
neću plakat namjerno u slučaju da ne radi, evo link na spot

Post je objavljen 15.01.2007. u 17:40 sati.