Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milanezi

Marketing

Oddo želi brzo rješenje

Massimo Oddo, oko čijeg se prelaska u Milan iz Lazia stvorila cijela sapunica, kaže kako želi brzo rješenje svoga statusa. Branič Lazia se nada kako će se transfer brzo dogoditi, a u međuvremenu će učiniti sve kako bi pomogao Rimljanima u sljedećim utakmicama.

"Znam da klubovi konstantno pregovaraju kako bi našli rješenje. Nadam se da će se sve što prije riješiti. U međuvremenu, na terenu ću se ponašati kao i uvijek profesionalno."

Sporan je iznos koji Galliani nudi odnosno koji Lotito potražuje. Razlika između ponuđenog i traženog je ipak prevelika i ako netko od spomenutog dvojca ne popusti, Oddo bi mogao ostati samo želja Milana.

"Ne tražimo napadače, jedini kojega tražimo je Massimo Oddo. Razlika između naše ponude i Laziove potražnje je Ł700 000 (1.1M€). VIdjet ćemo, ako se uspijemo dogovoriti to ćemo i napraviti, a ako ne onda ništa od transfera." - kaže Galliani i i dodaje par riječi o novoj strategiji Milana u kupovini igrača.

"Nikakav Ronaldo ni Cassano neće u siječnju doći u Milan. Za sada nam je cilj Oddo, a na ljeto ćemo dovoditi isključivo mlade igrače kao što je to bio slučaj sa Kakom. Cilj nam je da svi talentirani igrači završe u Milanu, kao što je Ronaldinho završio iz Gremia u PSG i Barceloni, a takvi igrači će ubuduće dolaziti u Milan."

Preuzeto sa . . . . . . . . . . acm1989



Post je objavljen 13.01.2007. u 16:40 sati.