Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milanezi

Marketing

Didi ultimatum za produženje ugovora

Čelnici Milana dali su svom vrataru Nelsonu Didi rok do kraja siječnja da dogovori uvjete produženja ugovora, koji mu istječe za šest mjeseci. Iz kuba su mu ponudili produženje na dodatne četiri godine, do ljeta 2011. godine, ali čini se kako su pregovori zapeli na financijskom aspektu ponude. Dida, prema nekim vijestima, traži oko 5 milijuna eura po sezoni, dok u Milanu nisu spremni plaćati više od 3,5 milijuna godišnje.

33-godišnji Dida, koji je izvan terena od utakmice Lige prvaka protiv AEK-a, blizu je potpunog oporavka i povratka na teren. Početkom veljače trebao bi biti potpuno spreman za igru, međutim, čini se kako su ga u Milanu spremni ostaviti na tribinama ukoliko do tada ne pristane na produženje ugovora.

Dida se spominjao kao moguća meta Manchester Uniteda i Chelsea, no s obzirom da oba kluba imaju riješeno pitanje vratara za sljedećih nekoliko sezona, malo je vjerojatno da bi i oni bili spremni prihvatiti njegove financijske zahtjeve. Ukoliko Dida odluči napustiti Milan, njegova najvjerojatnija zamjena bit će Gianluigi Buffon, kojega vlasnik Milana Silvio Berlusconi iznimno cijeni.

Preuzeto sa . . . . . . . . . . Euronogomet.com


Post je objavljen 12.01.2007. u 12:37 sati.