Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malavita

Marketing

pet ženskih i o meni

ženstvena secret mi je bacila rukavicu (a ja jedva dočekala)! dolje navedeno je pet izuzetno intimnih i pomalo sramotnih o meni:

1. rijetko odlazim u društvo, a još rjeđem pozivam društvo k sebi. primjerice kada radim neki tulum, oprostite party ili takvo što ja se tome štreberski posvetim i iscrpim se prije nego što gosti dođu. pa kad dođu, željni zabave, ja sam zabavna poput kretenskih emisija pod lipom i cimer fraj i često gledam na sat, a ponekad počnem prati suđe i zijevat. odurno.

2. nikad, ali upravo nikad ne upamtim ime osobi koja mi prvi put u životu pruža ruku prilikom upoznavanja. vrlo nezgodno i površno od mene.

3. čujem se sa starom na telefon do 3 puta dnevno. to je moja ovisnost. i često citiram svoju majku hrabrosti i to jako nervira mog muža. a mene baš briga zbog toga.

4. često na pitanja odgovaram protupitanjem. vrlo demagoški i oprezno. a opet se zna dogoditi da potpunom strancu ispričam svoj život u nekoliko iscrpnih i detaljima nabijenih nastavaka.

5. i za kraj jedna vrlo prizemna: kupovinom rješavam nedostatak nečega (još ne znam čega): željeza u krvi, ambicija, strasti, poezije, patetike...zaokružite.

lanac ide dalje. da čujemo sunrise i linusa.

Post je objavljen 12.01.2007. u 11:48 sati.