Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirta9

Marketing

Dakle... :)

Od kada mi je draga triptih rekla da sam na popisu, razmišljam što bih mogla napisati. Neću duljiti... :) idem pisati:
1. Image and video hosting by TinyPicVatreni navijač. Tata me je često vodio na treninge, znala sam nabrojati postavu Hajduka a jednom sam u školu došla u bijeloj majici. S hajdukovim grbom. I onda bi se svađali o Deveriću, Mlinariću a ja sam branila Sliškovića i braću Vujević. I nije samo tako u nogometu. Pratila sam sve susrete, ljestvice, tko će igrati a tko biti na klupi. Dvije najdraže utakmice na kojima sam promukla; košarka: Hrvatska - Rusija, OI Barcelona, gubili smo i u zadnjim sekundama prekršaj na Vlkovu i pobijedili smo. I druga je u nogometu s Njemačkom SP u Francuskoj. Brat kaže da smo pobijedili zahvaljujući mojem žestokom navijanju.

2. Image and video hosting by TinyPic Bojim se visine. Bila sam mala, igrala sam se oko bakine kuće, trčala za pilićima i nekako se našla na krovu garaže. Pilići su poletjeli kada su došli do ruba a ja sam čudom uspjela zadržati ravnotežu i ostala živa. Strah od visine je stalno prisutan. Ne mogu gledati druge kada se penju. Najviše se bojim balkona bez ograde.
3. Volim slušati glazbu. Kada čujem neku dragu pjesmu obavezno ću zaplesati ako sam doma ili pjevati ako vozim. Kada sam kupovala auto, u razgovoru s prodavačem sam više razgovarala o ugradnji mp3 playera nego o samom autu. Kada idem na dalje putovanje onda si posebno pripremim kompilaciju za slušanje. Dvije pjesme koje me uvijek jako razvesele kada ih čujem na radiju: "...sve nježne riječi svijeta" i "Tonka reci cvrčak".

4. Zaljubljena u nebo, oblake i zvijezde. Iako zvuči možda sladunjavo, istina je. Oblaci po danu i zvijezde po noći, ne mogu ih se nagledati. I ako je vedro, obavezno moram nekome tko je kraj mene pokazati kako se lijepo vide Velika kola, Kasiopeja a u ovo doba godine i Orion.

5. Image and video hosting by TinyPic Crtanje drvenim bojicama. Imam veliku kolekciju drvenih bojica. Bacam ih tek kada se potpuno istroše. Čuvam ih već godinama u jednoj povećoj kutiji od cipela a ima ih toliko da za svaku boju mogu napraviti raspon nijansa. I naravno uz njih imam blok i bilježnicu sa crtežima nastali u kombinaciji meke olovke, drvenih bojica i tankog crnog flomastera.

A što s tiče web aplikacija: e-mail, google, blog, forum, tinypic.
Iako mi je drag svijet interneta, drago mi je kada moje vrijeme na internetu nije predugo.

Anna
amaely
Hrvoje
more nade
borac
Idem im sada javiti da su na popisu. :)


Post je objavljen 11.01.2007. u 19:39 sati.