Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluf

Marketing

štafeta

Photo by: Brunhilda
- šarplaninci "stari" 5 tjedana





PRIMOPREDAJA






I do „brunhildine zamke male“ stigla je štafeta koja je prije nekoliko dana krenula blogosferom i počela se poput vala rapidno širiti njenim prostranstvima. Predala mi ju je draga mi blogerica Santea.
Toliko toga je rečeno i još je više saznano i moram priznati da mi zadatak nije tako jednostavan kao što mi se činilo.
Da ne duljim i ne mudrujem početi ću s web aplikacijama koje mi jesu ili nisu promijenile život.

Dakle, top 5 web aplikacija u mojem životu jesu:

1- E-MAIL. Sve je počelo emajlom. Prvu e-mail adresu otvorila sam prjie godinu i pol – do tad sam sustavno odbijala sve što je bilo vezano uz kompjutor jer „nije to za mene“ ili „nisam ja za to". Dopisivanje putem e-maila zbližilo me s mnogim ljudima i to me vrlo veseli.
2- FORUMI– ne volim ih, ni na jednom nisam registrirana tako da mi oni nisu ni u kojem smislu mogli promijeniti život (za sad).
3- BLOG (1.put) – počelo je čitanjem zanimljivog bloga Čovjeka-vadičepa koji sreće svoju Ženu-ribu.
4- BLOG (2.put)– nakon nekog vremena poželjela sam jednom i ostaviti komentar, no u svom neznanju bila sam uvjerena da ne mogu komentirati ako nisam registrirana i nemam blog. Zbog toga je nastala „Brunhildina zamka mala“
5- BLOG (3.put) - iako sam mislila da će moj blog biti kratkog vijeka, vrlo brzo mi se uvukao pod kožu, a skupa s njim i mnogi blogovi dragih mi blogera i sada priča trajeee...


A sada slijedi top 5 stvari koje niste znali o meni:

1. Želim naučiti krojiti i šivati jer imam hrpetinu ideja koje ne znam objasniti ili nacrtati krojačici pa bi bilo jednostavnije da to sama napravim.
2. Nekad sam imala bend. Da, da, žensku skupinu od četiri članice. I to je sve što ću o tome reći!!!
3. Zaljubljena sam u Amsterdam grad i smišljam planove kako otići tamo na period duži od 10 dana.
4. Kao klinka sam uvijek govorila da želim imati puno životinja – i to u paru – kao Noa, ali u nešto manjoj količini. I danas to želim samo što sad malo realnije razmišljam o tome.
5. Kao klinka sam imala 3 želje koje si želim ispuniti: letjeti helikopterom, skakati s padobranom i jahati na devi. I to i dan danas želim i jednako entuzijastično razmišljam o tome.


To bi bilo to što se mojeg zadatka tiče pa sa zadovoljstvom predajem štafetu dragim blogerima:

1. Milka
2. Crescendo
3. Stellari
4. Gali
5. Smuki


Post je objavljen 11.01.2007. u 17:37 sati.