Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/headinmyhands

Marketing

NEKI DRUGI SVIJET (naslov ukraden od fnc-a)

Želin napomenit da ovaj post čitate na vlastitu odgovornost.
U slučaju pojave nuspojava, potrebno je obratiti se liječniku ili ljekarniku!!!
Čuvati iznad dohvata djece (napominjen odma)!!!

Nepobitna je činjenica da nas okolina minja ma koliko god se mi trudili ostat svoji. Znan, znan svi ste vi one jake osobe na koje niko ne može utjecat (u ovakvin situacijama iman potrebu generalizirat, premda i inace to često činin. Znan, to je loše.) al jeste li vi uistinu onoliko jaki kako se deklarirate?! Zar van okolina baš ništa ne predstavlja!?
Koliko god nan ona bila (ne)draga ona nan pomaže da opstanemo. Zaista, bas kad van nekolicina šupljoglavaca pokuša osporit vaše spoznaje. Naprosto ne žele prihvatit da neko na dili isto mišljenje kao i oni. Zapravo, da neko ima mišljenje dok oni besciljno pokušavaju umanjit vrijednost tih zaključaka (svaki zaključak ima vrijednost, jer se do njega došlo razmišljajući) premda za to nemaju nikakve argumente pa čak ni vlastito mišljenje o toj istoj stvari. često se pitan otkud in tolika snaga, čemu sve to?! To mi pari besmisleno i uzaludno, zašto se protivit kontra nečega kad zapravo ne znate (ili ne želite znati, u to neću ulazit) zašto je to loš zaključak!?! al zahvaljujući ton besmislu vaša želja za uspjehon tj. dizanjem iz mase postaje veća i dobiva puno više smisla. Najednon poželite postat drugačiji od svih tih normalnih ljudi (bar se oni smatraju normalnima), pa čak i žrtvovat svoj status «normalne osobe» jer van takav normalni svit ne odgovara. Iz vaše perspektive on nije normalan. To van se čini suludim i ne želite više ni trenutak bit dio te gomile nesklada (pozdrav johnnyu). Onda se počnete pitati dali je to dovoljna žrtva (gubitak titule) da svit napokon postane bolji (čitaj: pametniji, mudriji ili kako god). nažalost ću vas morat razočarat, sve to će bit nepotrebno (ako mislite na dobrobit ove naše lipe planete), vaša žrtva uopće neće bit primijećena, a kamoli da joj neko podari veću važnost. Al stvorit ćete neki svoj svit (ne onakav ka shizofreničari, ipak ćete komunicirat sa ostatkon, napravite si neku shemu po kojoj ćete moć zaključit ko je sve poklonik ovakve zamisli, sitite se crteža sa šeširon iz malog princa) i egzistencija će van bit osigurana. Ne mogu garantirat da se ponekad nećete zaželit pojedinih primitivnih trenutaka s gomilon koja preferira «normalan način življenja», nemojte si to uskratit. Omogućite si poneko popodnevno druženje s njima, garantiran van da će vas ta luda zamisao napustiti (o povratku u «normalan svit»).


p.s. fala kati šta mi je omogućila da napišen post, pojedinin osobama na psihičkoj i fizičkoj pomoći (neka se pripoznaju), pojedinin osobama na psihičkoj i fizičkoj odmoći (neka se pripoznaju), dragom Bogu na strpljenju (hehe), simu (na postojanju), ivi jer neprestano misli na mene. Šta je mare, mislila si da san tebe zaboravila?! Fala mari na vječnoj podršci!
Post je objavljen 10.01.2007. u 21:37 sati.