Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cristianoronaldoportugal

Marketing

C. Ronaldo ima novu curu

Cristiano Ronaldo je ove sezone ponajbolji nogometaš na Otoku. Igra sjajno, često je strijelac, pa su se i najjači klubovi iz kontinentalne Europe počeli otimati za mladog Portugalca.

Image Hosted by ImageShack.us

Alex Ferguson, međutim, nije lud i nema namjeru prodati najboljeg igrača jer je ponajviše zahvaljujući Ronaldu Manchester vodeći sastav Premiershipa.

Jedan od razloga odličnih igara 21-godišnjeg nogometaša Uniteda je i Gemma Atkinson, godinu dana starija engleska glumica s kojom je Ronaldo odnedavno u vezi.

Prema pisanju Suna, Cristiano je često u društvu zanosne Engleskinje i svaki slobodni trenutak koristi kako bi pobjegao u njezinu vilu u Cheshireu.

Gemma Atkinson je slavu stekla ulogom Lise Hunter u tinejdžerskoj sapunici Hollyoaks, a mladi se par upoznao na jednoj zabavi. Ronaldo je odmah krenuo u akciju, zatražio je njezin broj telefona i pozvao je van. Od tog trenutka su nerazdvojni.

"Prekrasan je u svakom pogledu i stvarno nam je super", rekla je Gemma bliskom prijatelju. Engleska ljepotica trenutno pokazuje svoje pjevačke sposobnosti u reality showu Soapstar Superstar, koji se snima upravo u Manchesteru, a Ronaldo je njezin najvatreniji obožavatelj.

"Htio je doći u studio na njezina snimanja, ali smo ga odgovorili od toga jer bi podignuo preveliku medijsku prašinu", rekao je jedan od Ronaldovih bliskih prijatelja.

Gemma Atkinson je prije tinejdžerske sapunice i uloge koja joj je donijela slavu radila kao fotomodel, a početkom prošle godine povećala je grudi. Redovito se slika za poznate časopise namijenjene muškoj publici poput FHM-a ili Maxima.

Zanimljivo je da je prije Ronalda bila u vezi s Charltonovim nogometašem Marcusom Bentom. Najbolji strijelac londonskog kluba je zbog nje ostavio zaručnicu s kojom ima dvogodišnju kćerku, ali je ostao kratkih rukava nakon što je Gemma pronašla sreću u zagrljaju mladog Portugalca.

Čudan je taj obrat oko Ronalda. Nakon Svjetskog prvenstva u Njemačkoj, kada je isprovocirao isključenje Waynea Rooneyja i potom pred televizijskim auditorijem namignuo prema portugalskoj klupi, bio je engleski neprijatelj broj 1. Danas ga na Otoku smatraju nogometnim božanstvom. Na terenu, ali i izvan njega.

net.hr

noeeknoeeknoeeknoeeknoeeknoeeknoeeknoeeknoeek

Post je objavljen 10.01.2007. u 20:24 sati.