Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bralina

Marketing

7

Lipo bome počela ova 007 godina (ovako regina piše ovu godinu)...isključili me ovi doli manijaci na 7 (SEDAN) dana!


(klikni na sliku!)

Tobože širin spamove...ma širili se dabogda tako njima konkurenti !!!

Od desetog miseca nima šetemane da barenko jenput sve ne zabloka i ne moš na internet da si bog-otac...neki put napišedu da mi ne vaja modem, drugi put pas(mater)vord, ma kako in koji put nadođe...

U početku zivkala, trudili se oni mulci na telefonu (za istinu reć, šta je-je, ne bi da grišin dušu ovi naši su fini ča se ne bi reklo za one talijanske-kaže mi juniorka da oni kod nje deboto poklope slušalicu kad ih nazoveš)...Pa isključenje na 1 dan, domalo na 7...Pa opet zivkaj, čisti od tobožnjih šporkica cilu makinju...Kad te konačno uključe u život internetski, ne prođe malo eto opet belaja.

E onda ja pročitala da se to ne dešava samo meni vengo masi svita, da to ovi tekomovci (komaihspopala) rikavaju od kad su se zaletili sa tin maksteveom...Ola koja mi je to bila satisfakcija ča i drugi patidu!

Ma oni uljuđeni mulci su to oma mogli reć:

Gospojo draga, niste sami, strpite se nekoliko miseci, izađite vanka na frišku arju, to van je i tako zdravije, u vašin godinama biće samo sidite i krivite kičmu...Ae, ma jeste vidili da smo dobro pogodili!

I na poslu sidite i buljite u ekran po deset uri!!!...Ajme gospojo draga, vidite da van mi samo činimo uslugu, ma ča uslugu, mi vas ličimo!!!

Uostalon, svi se žalidu da se sve manje svit druži međuse-sve priko interneta, esemesova i u najgoru ruku priko telefona...Štaa, znači i tu smo van išli na ruku, sad se sigur više družite sa prijatejima, a?

Sad sigur imate puno više vrimena bavit se npr. ženskin poslima-prat, peglat, čistit..Mma šta kažete, to vas ne usrećuje?!? (Svašta!)...A jel volite kuvat? Da? Eto, znači morete skuvate čagod lipega i pozvat prijateje na kakvu finu gulozariju, a ne sve sami izist, moglo bi vas, nedajbože, kolpat kad bi sve to sami izili...Jeste znači, ma bravo gospojo, tako triba!

Eto vidite-vi nas stalno zivkate, kukate, grintate na nas, a to van nije nikako dobro...Pari da ste stara čimavica, a ne (ček da vidin u ugovor) šesna gospoja u najbojin godinama...Ne, ne fločajen, pari mi se da inače imate lip i umilan glas samo van je danas nešta puno ogrubia, oli ste se priladili?

Dobro, fermaću, ajd vi sad , imate se još našta požalit?

Šta pretplata ka harač?! Ma nemojte tako draga gospojo, a kolko smo van šoldi ušparali za one prikobačene promete?... A tek za španjulete ča bi ih sarčili dok sidite prid ekranom? A za litre kafe uz to, a? ...A za fitnese jerbo prije nikad niste imali vrimena za šetat (ček da vidin u ugovor) uz more oli po Marjanu?

Bome, kako vidite, mi smo van tolko poboljšali život da bi ovo moga postat naš reklamni slogan...E, i kad sve zbrojimo sumasumarum, gospojo draga, VI STE NAŠ DUŽNIK!


I ne pitajte onda da di san!




Post je objavljen 10.01.2007. u 16:08 sati.