Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malavita

Marketing

povratak

nećemo se grlit, ljubiti, komplimentat jerbo se nismo dugo vidjeli.
istina, bila sam u nizu kriza nastalim zbog manjka estrogena, među ostalim i spisateljskoj (hehe, spisateljskoj!)
ali vratih se drugovi dragi i puno mi toga leži na srcu. evo ova lajavica u meni samo što ne eksplodira, gordo se u prsima mrda i želi van.
pa da ju pustimo? ok, ok manje euforije ljudi. puštam je vani.

prvo jedna dobra vijest za sve nas vesele i smosvjesne hrvate. ministarstvo zdravstva je odlučilo herceptin staviti na listu lijekova. za neupućene hrceptin je lijek koji u ranom stadiju raka dojke može uvelike pomoći u izlječenju te bolesti od koje svake godine oboli nekoliko tisuća naših sugrađanki. do prije 01.01.07. je ministarstvo taj lijek besplatno davalo samo u slučaju metastaza što sam osobno smatrala vrlo ne fair igrom jer pobogu ljudi zašto čekati metastaze kada možemo to smeće u tijelu uništiti ranije. eto, zbog nove odluke ministarstva sam sva ushićena i izuzetno ponosna što uredno plaćam porez od kojeg žive činovničke pizde koje su napokon napravile nešto korektno.

drugo što vam želim reći jest da tražim srbina za dobrog prijatelja (kuma i najbolja prijateljica je mješana pa ona ne ulazi u kategoriju wanted iako mi je rekla da će mi rado pomoći ako se nitko ne javi na moj oglas). naime, vidim da je to izuzetno «in» oko ovih blagdanskih dana po julijanskom kalendaru pa bi i ja voljela otić nekome u posjetu i najest se žita i slatkog do mile volje i da onda snime o meni jedan poduži televizijski prilog jerbo ja volim da svi misle kako sam ja otvorena, europska i 100% antiksenofobična baš poput sanadera, kosorice, šeksa ili mesića. koji smo mi licemjeri! eto ako netko nekog zna ili je možda sam pripadnik tog naroda neka se javi. volim duge šetnje, diskretna sam, dobrovoljni sam davatelj organa (znate, nije se loše s takvima družit), željela bih posjetiti indiju, bavim se pomalo kristalima i čitam iz dlana.

a šeksov infarkt...o bože.


Post je objavljen 10.01.2007. u 14:30 sati.