Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/milanezi

Marketing

BIRKIRKARA - MILAN 0 : 5

Milan je večeras u prijateljskoj utakmici 'razbio' malteške prvake Birkirkaru rezultatom 0:5. Mrežu Maltežana tresli su redom Ricardo Oliveira, Clarence Seedorf, Giuseppe Favalli te Fillipo Inzaghi(2).

Milan je igrao u sljedećem sastavu: Fiori (Facchin) - Cafu (Grimi), Simic (Bonera), Maldini (Favalli), Bruscagin - Brocchi (Seedorf), Pirlo (Gattuso), Gourcuff (Guerci) - Di Gennaro (Borriello) - Oliveira (Inzaghi), Gilardino (Aubemayang)

Na Ta Qaliju (stadionu Birkirkare) skupilo se rekordnih 18.000 ljudi koji su došli pozdraviti zvijezde rossonera koje su im se 'petardom' domaćinima i odužili. Mrežu impresioniranih Maltežana načeo je u 32' Brazilac Oliveira na asistenciju Pirla, a s tim se rezultatom (0:1) otišlo na odmor.

Kasnije Ancelotti mijenja gotovo cijelu ekipu što će uroditi plodom u 65' kada golman Birkirkare brani udarac Inzaghija, a loptu u mrežu posprema natrčali Seedorf. Na 0:3 povisuje Giuseppe Favalli u 70' nakon solo-prodora, a konačnih 0:5 zaokruživa Pippo Inzaghi sa dva pogotka u zadnjih deset minuta utakmice. Ovo je bio dobar test pred početak drugog dijela sezone, a Milan se sutra vraća u Italiju gdje će u četvrtak igrati kup utakmicu protiv Arezza.

Preuzeto sa . . . . . . . . . . acm1989

Post je objavljen 09.01.2007. u 23:22 sati.