Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lonelyangel7

Marketing

Njemu....a on ce se vec prepoznati

Jos jedna noc puna suza koje nikako neprestaju.Tesko je kada vam neko srusi sve snove,snove za koje ste ziveli, za koje ste se budili,i u kojima ste nalazili spas od ove surove realnosti.Neznam samo cime sam to zasluzila.

On je taj koji je govorio da je najveci greh igrati se necijim osecanjima....upravo ga je i sam pocinio.Obecavao mi je ko zna koliko puta da ce se promeniti,da ce postati jaci,bolji,odlucniji....ali to su samo reci na kojima je i sve ostalo.Kada ga je najvise bolelo ja sam bila tu,ulivala mu snagu,nadu u zivot....dok ga je ona sve vise i vise spustala na samo dno.

Govorio je da me voli,da nikad u zivotu nije sreo osobu koja mu je slicnija,da nezna kako ce bez mene,da sam mu se uvukla pod kozu,u krv....govorio je jos puno lepih reci.

Verovala sam u sve, u sva ta lazna obecanja....pa cak i u to da ce nju preboleti.Ovoga puta sam pogresila.Nekazu dzabe da je ljubav slepa.Mozda ja i jesam slepa ili se samo pravim da nevidim.
Bila sam spremna da ostavim sve sto imam da bi zajedno sa njim zapocela neki novi zivot.Zivot bez bola,patnje,suza...Bila sam spremna zato sto verujem u pravu ljubav....ljubav koja govori srcem.

Ovo nije prvi put da su mi lomili srce,uzimali su sve sto imam nedavajuci nista....a trazili su sve.Prvi put mi se srce oporavilo zahvaljujuci njemu.Naucio me je da opet volim i vratio mi osmeh na lice i veru u zivot.Samo neznam kako cu sad....sama nemogu dalje....nemam vise snage....nemam volje za zivotom....Ostaju mi samo suze,bol i secanja na one lepe trenutke koje smo proveli zajedno.....te trenutke i da hocu nemogu da zaboravim nikada.

Sve mi mogu uzeti ali jedno ne....nadu i veru u pravu ljubav!

Post je objavljen 10.01.2007. u 01:00 sati.