Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/myspotlessmind

Marketing

Slagalica

Dragi moji, hvala vam na lijepim komentarima podrške,
no vidim da su neki od vas već počeli pomišljati kako sam neki teški depresivac i pesimist, što nije ni čudno s obzirom na sivilo mojih postova. Ovaj blog se pretvorio u nešto što mi nikako nije bila namjera; mjesto za jadikovke i oplakivanje same sebe, a zapravo bez potrebe, jer sve može biti tako jednostavno, samo ja uvijek volim nešto komplicirati i filozofirati, hehehe. headbang
Kad malo bolje razmislim prilično sam sretna osoba sa svim onim nužnim stvarima u životu i trebala bih biti zadovoljna i zahvalna na svemu što imam, prvenstveno zdravlje, posao i svoj krov nad glavom.... i naravno, što je neizostavno, roditelje koji su mi kroz cijeli život velika potpora u mojim posrtanjima. Skupa samnom prolazili su kroz sve moje teške trenutke i dizali me sa dna, puno puta sebe žrtvujući radi mojih gafova.. Ponekad mislim da su i previše «znali» što je dobro za mene. Nadam se da ću jednog dana i sama saznati što je roditeljska ljubav i pružiti nekome bar upola toliko koliko su pružili meni moji roditelji. Pomogli su mi da stasam u poštenog čovjeka, spremnog svakome pružiti pomoć i lijepu riječ. Puno puta sam mnogima pomogla da i sami ojačaju, shvate sebe i nađu svoj put, neki su to samo dobro iskoristili ili su bar mislili da mogu... i okrenuli leđa.
Ali idem dalje kao i do sada, kada sam se znala zapitati ima li smisla moje postojanje na ovom planetu. Možda me Bog pripremio da budem dovoljno čvrsta podnijeti svoju žrtvu i budem prekretnica tuđim životima. Ako je to moj zadatak i ako sam barem nekome malo pomogla, onda mi nije žao ni jednog jedinog trenutka kojeg sam posvetila ljudima koji su mi nešto značili u životu, a nadam se i ja njima, jer uvijek se na kraju nekako dočekam na noge sa svojih «9 života».
Samo se ponekad nađem na krivom mjestu u krivo vrijeme i nekako mi izmakne onaj komadić slagalice koji bi upotpunio moju savršenu imaginaciju života.
Ja ću se i dalje veseliti svakom novom danu i životu, i iskoristiti svoju šansu da uz pomoć nečijeg dobrog srca i sigurne ruke umetnem onaj zadnji komadić slagalice i pretvorim ga u najljepšu sliku.




Post je objavljen 09.01.2007. u 23:18 sati.