Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/vanjan

Marketing

Prošo godišnji...

Opet sam tu, na svom radnom mjestu, iako ovog puta u nešto drukčijem izdanju... Nešto smo razmijestili namještaj i svi smo oduševljeni novim izgledom našeg ureda.

Budući da još nisam završila onu neugodnu fazu prilagodbe na rad (haha), da vam ispričam što se sve dogodilo otkad me nije bilo... K'o što se može pročitati u starijim postovima, opasno me bila uhvatila blagdanska depresija (da, da, sad i službeno postoji ta dijagnoza)... Nešto se bilo nakupilo negativnog u mom životu i nekoliko dana nisam vidjela izlaza iz nemogućih situacija... Na sreću, prošlo me... Sad sam opet ona stara (haha)...no, dobro, s kojim kilogramom viška, ali i to imam pod kontrolom - od nedjelje sam na UN dijeti i zasad je super - danas su na rasporedu kolači (mljac). Prve kalorije su doduše otišle već 04. na Sljemenu.. bilo je odlično, organizacija za svaku pohvalu, a ekipa luda...
Da se ne zabunite, nije da nisam ništa radila.. Evo i dokaza (oni s dobrim vidom vjerojatno će zamijetiti napredak - hehe)

Ovo je poklon za moju najdražu (i jedinu) šogoricu koja je ovih dana imala rođendan. Nazvala sam je Dashing pinky.
I sebe sam malo obnovila naušnicama Favourite tears

Pinky green je zapravo proba, i nisam posve zadovoljna, ali tako je kako je

A ovaj komad nakita je dobio najviše pohvala stručnog žirija, iako se po slici ne bi moglo isto zaključitiPost je objavljen 09.01.2007. u 07:59 sati.