Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/saravanja3

Marketing

Hristos i bacanje pogleda

je, juče je bijo pravoslavni božić, pa eto, svi srbima, pravoslavcima i ostalima koji se tako osjećaju, želim Hristos se rodio i Vaistinu se rodio.

eo se ja vratijo u ZG, ljut i bijesan iz više razloga. nije da ne volim biti ovdi, al ne volim biti ovdi. Molin lipo, molin lipo. a, makar me jedna stvar obradovala kad sam došo vamo. došo ja, skoknio poput Ben Wallacea ili Kobe Bryanta na net. na stranicu od faksa, da vidim kolikon sam dobijo iz kolokvija. i saznah da sam dobijo 5, sa svim točnim zadacima. tada sam ustvrdio da sam ja zapravo vrlo inteligentan i da vjerojatno posjedujem telekinetičke moći pomoću kojih bi mogo zdrobit manji kamijon. da rezimiramo. ja tako sjedio za vrijeme kolokvija, bacam poglede poput neke antičke grčke atlete, mnogi mi kažu da sam pljunuti, mislim u faci, grčki bacač diska Diskobolos, i promatram mrko dvoranu. i tako dijeli profesor testove, a ja onako hrabar i miran, bez trune straha, primih taj ispit, pogledah ga onako, ispod oka, onako jebački i samo dobacih profesoru onaj poznati pogled ''jel ti mene zajebavaš?''. e, kad sam mu dobacijo taj pogled, grčevito uhvatih kemijsku, koju sam skoro od silne snage koju posjeduju moju sexi prstići zdrobio, to kažem samo zato da neko ne pita zašto sam to napiso da sam skoro zdrobio kemijsku i da sam ja reko da imam sexi snažne prstiće. i riješio ja taj test u nekih, šta ja znam, više-manje, jače-slabije, 13 minuta, 24 sekunde i 84 stotinke. heh, kad sam ga rješio, onako, ko križaljku, dobacijo sam mu jedan jebački pogled, onaj zajebani, i testu i profesoru, pa sam sam sebi reko: ''josipe, ti... ti... ti... zajebani, veseli, snalažljivi mladiću koji je ko od brda odvaljen!'' i tako ja odnesoh test i nestadoh u oblaku mistike...

tada sam se vratijo u rodnu slavoniju... aaaaa, bilo mi je mnogo lijepo. luto sam po selu, išo u dvoranu odmjeravat snagu s ostalim mladićima iz Nuštra, što se pokazalo potpuno nepotrebnim, ipak sam ja zajebani lik. i išo s kolegama Herr Schiletom i Sexymen Borisom u bizovac. tamo smo se malo obrčkali, malo očijukali, ćakulali, zajebavali se, pokušavali međusobno utopit u bazenu i tako... sjećam se, kad smo se skinuli u kupaće gačice, međusobno smo se zapitkivali: ''pa jel bildaš u zadnje vrijeme?'', ''mnogo si snažan!'', ''hm Borise, trebo bi malo guzicu utegnit...''. i tako završi naš provod.

i da, da ne zaboravim. bijo sam za vikend u Apševcima, mjestu smještenog pokraj Lipovca, 4 kilometra od srbije (hristos se rodio, vaistinu se rodio!), mjestu odaklen dolazi kolega Herr Schile. dovezao me tamo Herr Schiletov buraz, mene i Sexymen Borisa. tamo nas je čekalo pet veselih momaka, Apševčana. naime, tamo smo slavili Herr Schiletov rođendan. toćnije, slavili smo ga u vikendici u šumi kraj Bosuta, cca 3 kilometra udaljenoj od sela. tamo smo došli traktorom. vozijo je kolega Zvona, a Herr Schiletov burazer je bio s njim u kabini. mi ostali smo stajali u košarici koja inače služi za prijevoz svinja kad ih se vozi na klanje ili nekakve druge svrhe. vozili smo se cca 30 minuta, došli tamo, naložili vatricu unutra i vani, mrkli pola pečene svinje, koju kilicu kruha i malo kiselih krastavaca, sve pomiješano s alkokolom i sokićem. partijali smo od 7 navečer do 6 ujutro i bilo je prejebeno. i ustvrdio sam da su Apševci zajebano, al u pozitivnom smislu, selo. evo traktorčića:

Image Hosted by ImageShack.us

je da je onaj Zvonin veći i ima seamdeset i pet konja, i zelene je boje, al nema veze.

također, vrijedno spomena, diktator je ponovno u jednoj lijepoj ljubavnoj aferi, i baš mu je bilo lijepo dok nije moro otić za krvavi ZG. al vratit će se on... tojest ja. i ponovo ću bit ujedinjen s njom...

Post je objavljen 08.01.2007. u 22:07 sati.