Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/homohominilupus

Marketing

'Sretan rođendan Ninji Almighty, Bowieu i Elvisu!'

Trljajući okice nakon mahnitog gašenja alarma na mobitelu, shvatila sam da se i neću uspjet tako lako dignut ranije danas.
Okrenula sam se na drugu stranu i nastavila uživati u blagodatima svog kreveta.. Ionako mi se nije isplatilo dizat, pošto je moj dragi otac zaokupirao kupaonu XD A kad on uđe unutra, ne izlazi najmanje sljedećih sat vremena.
Nakon koja dva, tri sata bila sam na nogama i krenula prema safskom mostu da se nađem s ovom damom. Oh da, odvela me doma. :D
Iako je njena baka bila veoma uporna u pokušajima da nas našopa svom hranom koju je u kući mogla nać, nismo se dale. Pojele smo svaka po krišku rođendanske torte i pokupile se u sobu.
Zadatak dana bio je restaurirati njenu gitaru, netaknutu 30-ak godina. Prljavo, prašnjavo i hrđavo.. o.o
Ali uz pomoć pinceta, kliješta, usisavača, vate umočene u rakiju i škara, uspjele smo je dovesti u savršen red. Sada je jednostavno savršena ^^
_____

Preksutra hrelić!
Ne mogu opisat kolko uživam u kupovanju stvari od kojih ću samo 10% koristiti u skoroj budućnosti. Nažalost, moja majka ne razumije moju sreću oko toga i svaki put prije mog odlaska na Jakuševec drži prodike da ne kupujem ništa beskorisno jel bezveze trošim vrijeme i novac.

Tako sam jednom popušila savršene marte.
A šteta.
Jel, ustvari, ja ne bi htjela nove marte. Ove nove su nekakvog čudnog oblika i ružne su. Izgledam kao rambo u njima. Fuj..
Onaj stari model.. mmm.. svršozovno! :D

Dosada najuspješniji ulov su bile adidas tenisice za 10, i adidas trenirka po 2 kn. I naravno, majica (točnije, dječja pidžama) sa natpisom 'I'm a zuperhero' i nekakvim čudnim likom iznad što svjetli u mraku. 5 kn.
I to su ustvari moji najdraži komadi odjeće/obuće.

Long live hrelić!
_____

Odo sad čilat uz novo nabavljene diskografije bendića iz 60.-ih smijeh

party


Post je objavljen 08.01.2007. u 22:18 sati.