Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zvonjava

Marketing

DENNIS RODMAN: "HODAJ DIVLJOM STRANOM"

Image Hosted by ImageShack.us


"Neke stvari možda nisu za vas, ali za mene su trenutno najbolji način kako da živim svoj život."

"Jedno od mojih temeljnih pravila: slijedi glazbu svoje duše."

"Obećao sam sebi: Odsada nećeš više skakutati tom kukavičkom cestom ziheraštva i uvlačenja u guzicu. Imat ćeš srce, mozak i smjelost i vraški ćeš se dobro zabaviti. Kao što bi rekao Lou Reed: "Hej srce, prošeći divljom stranom". I učini to nasmijana lica.To je ono što mi je omogućilo da se provučem kroz nekoliko zadnjih godina. To je ono što će me provući i kroz preostali dio mog života."

"Bez obzira tko si, trebaš se time ponositi i trebaš iskazivati taj ponos svojim držanjem u javnosti. Ako to druge ljude smeta, onda je to njihov problem, a ne tvoj."

"Neki su bolovi zanimljivi dok su drugi gnjavaža. Neki su bolovi osjetljivi. Ali uvidio sam da je najgora bol od sviju - bol od neslobode."

"Otvori svoj duh i izbezumi neke druge duhove u tom procesu."

"Umjesto što trošimo vrijeme i energiju nastojeći nadjenuti definiciju sranjima koja ne razumijemo, izađimo van i živimo, i ostavimo brigu za posljedice i klasifikacije za kasnije. Povijest će biti napisana i prepričana i sačuvana na slikama i videovrpcama i u sjećanjima, bez obzira na to koliko se mi trudili uloviti je tijekom njena događanja. Ali ona je neuhvatljiva; jedino možemo biti ona sama. Naposlijetku, vrijeme će nas sve skupa šutnuti u guzicu. Jedini način da se s time uhvatimo u koštac jest činiti što više možemo sa svim mogućim žarom i cijelo se vrijeme smijati i derati i vrištati, plakati i voljeti. Zvuči teško i komplicirano, ali to uopće ne mora biti borba. Sve što ti je potrebno da se oslobodiš nalazi se upravo tu u tebi. Ako zatvoriš oči i usredotočiš se, to ćeš osjetiti u krvi koja teče tvojim žilama i u lupanju tvog srca."

"Divlja strana možda je upravo tu pred tobom."




Post je objavljen 08.01.2007. u 17:10 sati.