Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/veterinarskikutak

Marketing

INVALIDNOST U ŽIVOTINJA, EUTANAZIJA ILI ???

Image Hosted by ImageShack.us



Ja se odlučujem za ILI...? Ipak invalidne životinje nisu mrtve.

Nažalost, nekada se dogode neke situacije na koje mi ne možemo direktno utjecati. Različite bolesti, tumori, oštećenja kralježnice, nesreće. Svi mi vlasnici pasa imamo neopisiv strah od automobila, cesta i našeg zaigranog psa.
Neki dan u šetnji sam srela jednog gospodina koji nosi na rukama svoju paraliziranu kujicu. Taj gospodin je oličenje dobrote. Već nekoliko godina svaki dan, nekoliko puta dnevno on i njegova Luna „šeću“.
Kao i kod ostalih nesreća , mi ljudi promatrači imamo svakakve komentare: “joj muči životinju!!! pa zar nije čuo za eutanaziju!!!! fuj!!!!!”..... i ostalo.
Ali, mene je interesiralo zašto ne postoje neka kolica ili pomagalo da se i tim životinjama omogući život??
I, dragi moji vlasnici - POSTOJI !
U Hrvatskoj nema, ali ukoliko Vam se desi takva tragedija (ne daj Bože), možete preko interneta naručiti kolica za Vašeg psa.
Svaka kolica koja se rade napravljena su iskljčivo po mjeri za svakog psa pojedinačno i na taj način psu je omogućeno kretanje. Drugim riječima omogućen mu je život. Psu / mački dajete priliku da nastavi svoj život, a i Vama je olakšano šetanje Vašeg ljubimca.
Na ovim linkvima možete naći zanimljive fotografije i priče vlasnika pasa o tome kako su se snašli u tim teškim situacijama te kako njihovi ljubimci podnose takav način života.
EDDIESWHEELS
DOGMOBILE


I još nešto: i za mace također postoje kolica.

Dakle - ja glasam da i invalidne životinje žive i da i omogućimo kretanje.
A vi ????





Post je objavljen 06.01.2007. u 17:44 sati.