,lepina.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lepina

Marketing

Povratak redovitoj ishrani nakon Breusove "totalne terapije"

mhhh
Nekoliko autora je obradilo temu prehrane nakon Breusove "totalne terapije".
Neke od njih je i osobno gospodin Breus preporučio u svojoj knjizi "Totalna terapija raka i leukemije".
Uglavnom svi se slažu da u početku, nakon prestanka gladovanja treba konzumirati samo tekuću hranu u malim količinama u više obroka, koja postupno postaje sve gušča i gušča.
Tu se govori i o razrijeđenim sokovima sviježeg povrća i voća koji se mogu uzimati samo u odvojenim obrocima i u vrlo malim količinama. Za prve dane nabaviti sjemenke od tikve i suncokreta koje se tokom dana polako i temeljito žvaču. U načelu treba prihvatiti da povratak ishrani traje točno onoliko koliko i sama terapija sokovima i čajevima.
Dalje većina tih autora zastupa mišljenje da se ostatak života treba nastaviti jedan oblik vegeterijanske prehrane. Upoznao sam one koji su proveli terapiju sokovima, poslije su nastavili s prehranom kao i prije terapije, iako im je bolest uznapredovala do teških metastaza. Takav način prehrane poslije nije ostavio velikog traga na njima osim kilaže. Veoma su pokretljivi, aktivni i vitalni u svakom pogledu. Upoznao sam i one druge koji su prihvatili vegetarijansku prehranu i veoma su vitalni i u duboko poznim godinama života. Mislim da obadva načina mogu biti ispravna. Ja sam odabrao onu ishranu koju mi je moja majka dala sa svojim mlijekom kad me dojila. Vrijeme će pokazati kao i za sve u životu što je dobro, a što ne. Čovijek ne živi samo o kruhu već i o svakoj riječi koja izlazi iz usta Gospodnjih.

a je dilema!!!
Image and video hosting by TinyPic




Post je objavljen 07.01.2007. u 08:00 sati.