Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zamkolovac

Marketing

hitac (ilitiga Pesov zadnji rat)

Bura raspizdila ko blenatava, sva loza bu mi shlapila iz krvi. Jebate zima i vjetar i blesave ideje. Koji mi je kurac ta oklada trebala? Nemoguća misija. Malo morgen, pijana preseravanja. Jos nesmijem ni pljugu zapalit. Sva sreća, loza je tu. Cijela litra nenačeta i još nekaj u pljoski. Joj, da mi je dim!!!!!! Al kurac, vidi se na kilometar, jebena bura puše na refule, kad stane, dim lepo leprša iznad glave i, fijuuuuuuuuuuuuuu, dum, mina dole, ja gore. Bogu na pravdu.

Jebate, ukočila su mi se stopala. A kamenje pika. Ili me pika granje. Kaj je, da je, pika. Nikak se namestit. I kaj ak sad dojde. Nema šanse da ga skinem. Skalkuliraj vjetar, skalkuliraj udaljenost, odmrzni prst, skalkuliraj moj kurac, ak stane vjetar kad opalim fulal bum za kilometar. Ak gađam ravno u bulju, vjetar bu zanesel zrno. Sranje. Koji sam se kurac kladil. I to bas za danas. A ova bura ne bu stala.

A i ova kamuflaža. Fino je toplo ispod svega toga, ali jebiga, nesmem se micat. M mogu malo, ionak se sve njiše oko mene. Ajmo. Lovi ritam ko kameleon. Upasmater, sve se ukočilo. E, budale, njišem snajper, cijev laprda ko pesji rep. Mir. Ni prdnut. Jebote, ak su me videli, najebo sam. Niš, ne mrdaj, šuti, kenjaj i moli Boga da su ćoravi. Ili pijani. Pa ne paze. Ma koja bi budala pazila na snajpere po ovakvoj vjetrurini. Niko normalan ne bi išel pucat po ovakvom vremenu. Je, ali ja nisam normalan, ja sam blaženo pijan. Taman kolko treba da mi ne bu zima i da se rukice ne treseju.

Apropo toga, ajmo mi malo nadotankat . Diže se količina krvi u alkoholu. A onda se treseju ruke. Ne bu dobro. Polahko, rukica, pljoskica, druga rukica, odšarafi čep, stop. Ni mrdac. Jesam kaj pomaknul? Valjda nisam, niš se ne događa. Ajmo, samo polahko, slamčica u pljoskicu, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, lozica moja ljuta. Samo da me ne stisne pišanje. Onda adio Mare. Skidaj se s čuke i nema natrag. I ode oklada.

Ma pitanje je jel bu opće došel danas. Ak i dojde, teško bum ga videl. Sve se klati i njiše. Bura cuka grane ko vuk kad dere ovcu. Ipak, u svemu tomu ima sklada. Čovjek se, kao i životinja kreće u nesrazmjeru s vjetrom. Ajmo videt. Pokret. Bilo kakav pokret koji se ne uklapa. Niš. Sve štima. Vjetrusina dere nizbrdo i niš joj se ne suprostavlja. Nema nikoga. Jebeno je to kaj niš ne čujem. Preveć fućka i šušti. A ptica nema nigdi.

Jebote, nisam videl pticu od kad smo došli. Sve su zbrisale. Kad nema vjetra tak je nekak grobno tiho i mirno. Joj, da mi je šojkih. Inače ih tamanim di stignem, ali sad bi dal litru loze za njih. Najbolje tužibabe u šumi. Točno znaš po kreštanju kaj ide i otkud. I kojim smjerom. E da mi je šojka tam negdi u makiji. Ni gledat ne bi trebal. A tek da mi je zapalit pljugu... Ne znam kaj bi rađe, šojku tam na bregu ili pljugu. Ma i jedno i drugo, ionak mogu samo maštat.

KRETNJA! Pasmater, nekaj se genulo. Neoprezno, stari moj, neoprezno. Imam te. Di si sad? O pizda ti materina, daj se pomakni! Nemreš znati da sam tu. Nema šanse. A da me ni videl kad sam se rastezal? Ili kad sam srkal lozu? Ma ne, već bi doletela koja mina. Ma kurac, morti je. Kaj čekaš, dojavi pa da mogu brisat! Jebemti frku! Mir! Ajmo lepo puščerdu okrenut tam, pa da vidimo. Ajoj, polahko. Čekaj udar vjetra. Sad! Par cm, par cm. Drugi reful jos par.

EVO GA OPET! E sad te imam. Znam da me nisi videl. A ja znam da si tam. Ma ja sam lisica kakvu jos nisi videl, mater ti usranu! Ideš ti meni danas gurat travu odozdola! Mene si našel jebat!

Ma vidim ti granje na kacigi. A kaj blicaš? Budalo, meni je sunce za leđima. Sigurno si zmazan i smrdiš, ali da si zmazaniji ne bi ti škodilo. Manje bi blical. Kak te nisu vidli kad si onog tigrića skinul? Di si? Jebotipasmater, kam si nestal? U, frka! Zgubil sam te. Ček, već buš ti meni izronil. Ja se ne mrdam. Jebote, želudac mi je među plućima. Ak sam te prvi put videl kod onog hrastića, drugi put uz borovicu, znači ideš mi nekam na lijevo. Dole nemreš, nisi valjda bedast tolko da se ideš penjat, znači moreš mi samo po liniji kamenja. Došel buš ti meni.

Uf, kaj mi se pripišalo!!!! Ma pišaj u gaće ak treba, ovaj je moj i Božji!

Tu si, labude! Još malo i nemoram micat pušku. Sam buš se zakeljil. Još samo par metrih! Ma daj, geni se! Ujebote, koja buretina! Skoro me osljepila! Otkud više prašine ima, do sad je trebala već sve otpuhat! Dobro je, sve štima. Evo labuda! Ma ko pica na bicikl! E, sad se igramo križić kružić. Križić u kružiću. A u križiću bradonja. Kolega snajperist. Nisam dost blizu da ti vidim ščrbave zube, ali samo se ti namještaj. Ko za kameru. Smile, U're on candid camera! Ma daleko si mi, a bura nikak da stane. Bitno da ti meni stojiš. Znal sam da buš se tu ukopal. Jebote kaj si nespretan, drmaš s tom kamuflažom ko vepar s kuruzom. I bolje je tak. Sad samo mirno, još malo i sura traperčina ide doma sa skalpom. Onak figurativno. Ko bi taj smrad izdrzal. OK, ne vidim te, ali znam da si tam. Namještaš se i onda buš izronil ko poskok iz grmlja. A kad izroniš, zviz po glavi stanovnika.

Ajde daj, daj već jedamput, upišal bum se! Samo si jednu sekundu od vječnosti. Čim izroniš, uronil buš mi u križić, i to je to. Pasmater, sam si ja dobro daljinu namestil? Ma jesam. Nije baš distometarski, ali je sve pet. Onda još samo pričekam pauzu u refulima i pljas. Ajde, upišal bum se!!!!!!!! Jesam sve po tablicama dobro složil? Ajebigasad, ak nisam, najebal sam, ak jesam, idem doma pokupit oklade.

Evo ga! Sad ti je kasno bit oprezan, stari moj! Na to si trebal mislit kad si dolazil. Ma dojdi tatici u križić! Ajmo, rukica mirno, polagano! Prst, ne zajebavaj i meni je zima i ukočen sam. Jebate, bilo bi lepe parade da su me skužili, ovak ukočen bi bežal ko frankenštajn!!!! Ak bi uopće mogel otpuzati i dignuti se. A i zapišal bi sipar da bi u Paklenici potok narasel. Ma to bum ovak i onak.

Lepo, sad se gledamo. Me vidiš? Vidiš ti moj kurac, jebem ti mater ćoravu. A videl buš još manje samo da vjetar stane. Samo na sekundu da mi stane. Tak, sad ovisiš samo o vjetru.

SAD!!! Jebote, kaj me drmnulo! Frka užas!!! Kaj ak sam te fulal?! Di si??! Jebemti, zgubil sam te! Daj, di si ono bil? Ujebote, ak se ne maknem odmah najebal sam! A moram znat! Di si, majku ti jebem?????? Sad buju krenule mine! Pasmater, to je taj kamen, nije, ma je! Di je borovica???? Nije taj kamen!! Di je borovicaaaaaaa!!!!!???? Tu je! Škrapa? Tu je! Tu si!!! Treće radarsko oko na čelu, mozak po granju, OK.

Ajmo, hitno puzanje natrag, jebeš to ak me sad vidiju, samo me minobacač more ugnjezdit! Brišiiiiiiii!!!!! Dost sam nisko! Diži se!!! Tutanj!!!! Jebote, upišal bum se! Beži!!!! TUMP!!! na brdu. Sad bu dofijukala! Beži, jebem te tramplavog,TUMDUM!!! Kratka. Vani sam, pik, spas za mene!!!!! Morete me jebat, ja sam svoje zbavil, ak me sad strefi, fakat sam pehist.




Post je objavljen 05.01.2007. u 16:27 sati.