Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/flop

Marketing

Čitaj između blogova!

T-Com je blokirao sve poruke s Gmaila koje dolaze na e-mail adrese njihovih korisnika, objavio je bloger T-Zombix na blogu.hr.Naime, T-Com koristi program tvrtke Trend Micro koji je uočio veliku količinu spam poruka koje dolaze s IP adrese Gmaila, nakon čega ju je dodao u svoj spam filter, ali pritom nije provjerio koja se domena krije iza te odgovarajuće IP adrese.


Večernji list, T-Com blokirao Gmail http://www.vecernji-list.hr/home/manager/710955/index.do



Evans nije došao u Zagreb da bi samo dao nego da bi ponešto i uzeo od Račanova SDP-a. Tako je na božićnom domjenku “snimio” mladog vrhunskog blogera Marka Rakara, koji ga je zadivio svojim kompjutorskim znanjem, a posebno inovacijama u “virtualnoj kampanji”. “Marko bi imao što ponuditi i strankama u Velikoj Britaniji”, kaže Evans.


Slobodna Dalmacija, Evans: Nakon Blaira dovest ću i Račana na vlast http://www.slobodnadalmacija.hr/20070105/spektar02.asp




U ugovoru Banskih dvora i tvrtke Orco o hotelskom lancu Sunčani Hvar, potpisanom u travnju 2005, nema ni J od javno-privatnog partnerstva, barem ako je vjerovati autentičnosti dokumenta objavljenog na blogu cnn.blog.hr. Taj ugovor, čiji detalji javnosti dosad nisu bili poznati, omogućuje Orcu da za nekoliko godina stekne većinsko vlasništvo nad hvarskom turističkom firmom, protivno osnovnim uzusima javno-privatnog partnerstva. Vrijedni je bloger iz teško razumljivih pravnih formulacija iščitao da bi Orco uskoro mogao posjedovati čak 75 posto dionica Sunčanog Hvara.


Radio 101, U ugovoru o Sunčanom Hvaru nema javno-privatnog partnerstva http://www.radio101.hr/?section=1&page=1&item=26885



Post je objavljen 05.01.2007. u 13:29 sati.