Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bitcedobro

Marketing

Sve je lako kad si mlad!!!!!!

Pozdrav!
Nadam se ad ste se svi odmorili od nove (da nebi rekla otrijeznili). Meni je trebalo 2 dana da dođem k sebi (ne od pića nego od 6 sati plesanja), ali sad je sve super!

Uglavnom, razmišljala sam malo (da, da i ja to znam) o tome jesam li ja sretna, uistinu sretna? Što trebamo napraviti u životu da bi znali da smo sretni? Često slušam razne priče o tome kako je život sranje, kako su ljudi oko mene svako malo u komi, pa se dogodi nešto dobro i onda su sretni, no to brzo prođe jer tome ni ne pridodaju neku pažnju...pa se opet bediraju zbog gluposti!
Znate onu pjesmu "Sve je lako kad si mlad..." (ma naravno da znate, i ja postavljam glupa pitanja), uistinu je sada sve lako...Tolika mala granica nas dijeli od sreće i tuge... Sami sebi govorimo kako ništa ne valja, i normalno je da smo tužni... A zašto se jednom nebi okrenuli oko sebe, ali onako, JAKO POLAKO okrenuli da možemo uočiti sve dobro oko nas... sve ljude koji nas vole, sve one koje mi vollimo, sve dobre događaje koji nam se svakodnevno događaju, ali ih ne zamjećujemo, ustvari sve ono dobro na što se ne obaziremo... Šta, mislite da i tada nećete moći pronaći sreću? Ja mislim da se jako varate!!! Trebate imati samo malo volje i želje da budete sretni, i gle čuda, bit ćete sretni! Jer, što je to toliko očajno u našim mladim životima? Svađa s frendicom? Neostvarena ljubav? Dečko ili cura koji vas ne zamjećuju? Ma dajte... za 10 godina kad se toga sjetite... moći ćete se valjati po podu od smijeha...
I tako ja i dalje razmišljam... Mislim da ne prođe dan, a da ja ne stavim osmijeh na svoje lice! Mislim da ne prođe dan, a da ja ne napravim nešto što volim (pa bilo to i spavanje do 3 poslijepodne, ili prežderavanje čokoladom toliko da ti bude muka)!
Kad bolje razislim, imam sve u životu! Imam dragog Boga kojeg neizmjerno volim, imam najbolje roditelje koje volim iako me nekad ne shvaćaju u potpunosti, imam najboljeg brata na svijetu koji me oduševljava svojim postupcima, iako radi i neke stvari koje se meni ne sviđaju, imam najbolje frendove na svijetu koji su tu da mi pomognu kad mi je potreban pomoć, koji su tu kada želim plakati ili se histerično smijati bez razloga, koji su tu kada namjerno želim napraviti budalu od sebe, koji su uvijek tu, imam najboljeg djeda i najbolju baku, koji uvijek imaju neke svoje mušice i baš su mi zbog toga super, i žao mi je jedino što ne provodim više vremena s njima, imam framu i ljude u njoj, imam vas, moje prijatelje na internetu koji ste mi toliko prirasli srcu da je to neopisivo, imam Gibonnija, imam Balaševića, imam svoju sobu koju obožavam i tisuću stvarčica u njoj koja svaka za sebe predstavlja nešto posebno - cijela soba je jedan mladi život, moj život... očito, život ispunjen srećom... i još toliko toga imam...toliko stvari koje se nalaze u mom životu i sve do zadnje su toliko značajne...
Imam i ja trenutaka kada sam tužna i kada šizim zbog svega... ali hvala dragom Bogu kratkih trenutaka, trgnem se ja naglo i živim život! I zašto nebi?!?!? Život je samo jedan! Zašto bi jedan dan tog dragocjenog života potrošila bezveze, kada ga mogu ispuniti srećom?!?!?

JA SAM STVARNO SRETNO DIJETE!!!!!!


Znate jedino šta nemam? Hrpu ovih šarenih loptica koje su mi taaaako cool smijeh smijeh smijeh!!!!!! (Jel zna netko di se to može nabaviti???? - ozbiljno pitam!)

Post je objavljen 04.01.2007. u 00:21 sati.