Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novogodisnjeludilo

Marketing

O Kosjenki i Regoču

Kao prvo, trebalo bi pokazati kako Kosjenka i Regoc izgledaju.
Dakle, na internetu sam nasla malog Regoca, dok se Kosjenku nikako nije dalo uhvatiti. Onda sam si prije par minuta dala truda, pa sam je pokusala nacrtati onakvom kakvu bih je zamislila danasnjom mastom. I evo ih:


Regoc



Kosjenka


Buduci sam do prije par godina, sto se frizure barem tice, bila Kosjenkina susta suprotnost, od kako sam pustila kosu, a koja je, valjda nakon toliko godina zatocenistva ludjackom brzinom krenula rasti, mnogi iz bliske mi okoline, u sali znaju reci da izgledam upravo kao Kosjenka, iako smo bojom kose u velikom raskoraku! (A ni frizura nije bas ista!)

I tako.
Kako sam o bloganju opcenito dosta gledala i citala, zanimalo me kako to funkcionira, pa se upustih u pustolovinu iznosenja nekih crtica iz svojeg zivota, a ponekad pukim slucajem i tudjih, a na zainteresirane oci lutalica internetom. Neki dragi ljudi koji zive po svijetu, koristili su blog za objavu fotografija sebe i svog podmlatka tako da sam neki mali doticaj ostvarila i prije otvaranja vlastitog.

Zasto nisam blog nazvala samo "Kosjenka"?
Razmisljala sam o tome i zakljucila kako ce se u nekim trenucima zasigurno pojaviti kakav Regoc, ili ce neki od proslih Regoca biti spomenuti u nekom kontextu (Regoc: metafora za bilo kojeg muskarca koji bi eventualno bio ili je vec spomenut: brat, otac, ex muz, ev. decko, prijatelj, susjed, zupnik, rodjak, kolega...), strpah i njega u naslov bloga.

I tako se rodio MOJ BLOG.

Nista osobito mudro i novo u tom blogu nece se naci. Pisem ga uglavnom kao vrstu dnevnika i objavljujem svoje fotografske uradke za koje ne mislim kako su umjetnicka djela, vec su po necemu meni osobito drage, pa mi ih lijepo vidjeti kao dekoraciju mojih misli.
Sve je to i dio moje opcinjenosti napretkom ove vrste tehnologije.

No, iz toga se izrodila jedna jako dobra stvar, a to je virtualno upoznavanje drugih i suosjecanje s tudjom radosti, a bome nerjetko i tugom.

Ecco. To bi bilo to o Kosjenki. A i Regoču.



Post je objavljen 03.01.2007. u 22:44 sati.