Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/furuna

Marketing

S DAROVIMA S LJUBAVLJU

Eto, narode!- prošlo je, ponovo smo u stvarnosti. Papica je pojedena( ostala je još pokoja šapa!), bor ćemo skiniti u subotu- i život ide dalje>( samo što smo stariji godinu dana)yes.

Danas mi je pala jedna ideja na pamet- baš me zanima šta mislite o tome.

Potrošili ste cijeli dan tražeći poklon koji će najviše obradovati vašeg prijatelja ili prijateljicu.

Rođendanska je proslava, pričalo se poslije, uspjela- jela su bila probrana i ukusna, osvježenja nije nedostajalo, a i gosti su bili zabavni. No vi se ipak niste osjećali ugodno. A kako i biste. I vaš je poklon ostao u povečoj gomili sa smiješkom i najljepšom zahvalom primljenih, ali neotvorenih darova.
Na povratku kući nije vam preostalo ništa drugo no da zamišljate komentare ukućana koji, " neopterećeni" gostima, mogu glasno izreći sve što im padne na pamet o onome što ste tako dugo i s mnogo veselja birali.

Ja mislim da na takve rođendane ubuduće treba odlaziti( ako se to još uopće poželi) samo sa manjim buketom cvijeća ili na brzinu kupljenom bocom.
Onaj koga ne zanima što su mu prijatelji poklonili ništa više ni ne zaslužuje. Jer za takvo ponašanje izgovora jednostavno nema. Nema te gužve, nema tog kolača koji će zagoriti ili vrata koja valja otvoriti a da domaćinu ne ostave barem trenutak - dva za otvaranje poklona. A pravila lijepog ponašanja od slavljenika čak i iziskuju da već idućeg dana nazove svoje prijatelje i još jednom zahvali na poklonima.
Pa makar ni ne znao što će s njima!bang

Post je objavljen 03.01.2007. u 23:50 sati.