Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/samhain300

Marketing

Damien Thorn , OMEN666

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge
Robert Thorn je američki diplomat čija supruga Katherine pretrpi težak porod tijekom kojeg njihovo novorođenče umire. Iste noći je druga žena tijekom poroda umrla, pa Thorn, uz pomoć bolničkog svećenika, uzima njeno dijete kao svoje da mu supruzi ne bi puklo srce od tuge.
Katherine nikad nije trebala saznati da dječak nije njihov. Nazvali su ga Damien. No, kad je dijete navršilo pet godina, započeli su uznemirujući događaji. Njegova se dadilja objesila za vrijeme proslave dječjeg rođendana, neobični svećenik donosi Thornu glasove upozorenja, Damien dobiva napadaje histerije kada su krenuli u Crkvu....
Nova dadilja, gđa Baylock, ponaša se uistinu odano prema djetetu, a tragični događaji se počinju događati unutar njihova doma. Tek tada se Thornu počinje otkrivati stravična istina. Damien nije obično dijete. On je davno predskazani Antikrist,kojega je rodio Šakal. Sada Thorn mora žrtvovati svoju najveću dragocjenost da bi spriječio sjeme zla da se rasprši po svijetu.Ali,nažalost nije uspio......Post je objavljen 03.01.2007. u 19:33 sati.