Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/rocktime

Marketing


EJ EVO I NAS OPET!!!!!

Kaj radimo ?Pa evo zabavljamo se, pijemo, i sve ostalo kaj ide uz ove praznike!!!
Evo škola je organizirala turnir u odbojici….natjecanje po razredima…pa smo se i ja i maja prijavile da budemo u razrednoj ekipi…i danas smo igrale drugu utakmicu i odnjele pobjedu …pobjedile 2b…sa 2:0….a prije tjedan dana izgubile od 3e sa 2:1…no nema veze ionako idemo dalje u nove pobjede:)…….u petak smo opet u koprivnici na izvlačenju parova i odma taj dan igramo sa odabranom ekipom ….pa si držimo palčeve da ………….POBJEDIMOsmijehthumbup (a kaj drugo)!!!!! …i tak……….


A DOČEK…NADAM SE DA STE SE SVI LIJEPO ZABAVILI …EVO MI DVIJE JESMO I VIŠE NEGO LIJEPO…….OTIŠLE MEĐU PURGERE…TJ.U ZAGREB NA DOČEK..NA TRG…..
U DVA MAJA , MATEJA, MARTA I JA KRENULE U NEDJELJU S VLAKOM U ZAGREB …I STIGLE OKO POL ČETRI TE KRENULE MATEJI NA STAN(ONA STUDIRA U ZG-U I TO JE MAJINA SESTRA)…..TAM SMO SE NAJELEnjami I OTIŠLE U «ŽIVOT»dead……DOŠLE DO TRGA I PRODUŽILE DO OPATOVINE I TAM SE SMJESTILE U KAFIĆ…OLD CITY PUB…NIJE BILO BAŠ PUNO MJESTA PA SI SJELE ZA ŠANAK ….I KONOBAR NAS PROZVAO»CURE ZA ŠANK LINIJOM».....I DAL NA SVAKOJ PUBOV UPALJAČ:)))……OKO POL DESET OTIŠLE NA TRG….I TAMO JE VEĆ SVIRAO NEKI ČOVEK …BIL JE STAR AL SVIRAL ROCKthumbup…SMJESTILE SE TAM NEGDJE U ČETVRTI RED!!!!! PRVI SU NASTUPALI ANIMATOR PA RENATO METESSI & ZVIJEZDE,JURA STUBLIĆ & GRUPA FILM, ONDA GRUPA KOJU SMO CJELU VEČER ČEKALE –PRLJAVO KAZALIŠTE S KOJIMA SMO DOČEKALE I NOVU GODINU I NA KRAJU PIPS, CHIPS & VIDEOCLIPS


JOJ BILO NAM ODLIČNO…..BILE SAMO ČAK NEKO VRIJEME U DRUGOM REDU…ALI RULJA NAS OTJERALA NATRAG U ČETVRTI RED…
BILO JE JAKO VRUĆE …PA SMO MISLILE SKINUT JAKNE ALI NIŠT OD TOGA ….DERALE SE NA PJESMU «ŠTETA ŠTO JE KURVA»..I NA SVE OSTALE….SKAKALE,PJEVALE, JAKO UŽIVALE …I TAK ……
NA NOVU CIJELA RULJA NA TRGU OKRENULA SE LEĐIMA PREMA POZORNICI DA VIDI VATROMET KOJI JE BIO GEEEEEEEEEENIJALAN…..A POSLIJE NASTAVILI UŽIVAT UZ TONOVE MARINE …..SVE JE LAKO KAD SI MLAD……..PREVIŠE SUZA U MOM PIVU…I JOŠ PUNO PJESAMA….
TO JE SVE ZAVRŠILO OKO DVA SATA …..A MI DOŠLE U STAN OKO ČETRI ….. OŠLE SPAT I ZBUDILE SE U POL JEDAN …..OPET IŠLE NA KAVU U CENTAR …I STIGLE U LUDBREG OKO ŠEST!!!!
IMALA SAM FOTIĆ ALI BATERIJE NEKE SLABE …JER SU MOJE NESTALE PA MI MAJA DONESLA NEKE RABLJENE PA NISAM SLIKALA NEKAJ PUNO …OVO KAJ JESAM BUTE VIDLI DOLE U POSTU!!!!!!!!
OVAJ DOČEK BIO JE DEFINITIVNO PO MOM UKUSU I JEDAN OD NAJBOLJIH!!!!


EVO SLIKICA SAD :)

maja i lakiranje noktiju:))))))
Image Hosted by ImageShack.us

marta i mateja u Pubu
Image Hosted by ImageShack.us

maja i ja u Pubu
Image Hosted by ImageShack.us

marta i mateja na trgu
Image Hosted by ImageShack.us

evo stričeka :) koji je sviral rock...ovo je jedina slika s koncerta:(
Image Hosted by ImageShack.us


I NARAVNO ZA KRAJ .....SRETNA NOVA GODINA SVIMA I PUNO ZDRAVLJA I SREĆE ...ŽELE VAM JELENA I MAJA

Image Hosted by ImageShack.us

POZDRAV!!!!!!!!!!mahwavemahwavemah

Post je objavljen 03.01.2007. u 16:14 sati.