Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pricapricisad

Marketing

Nemamo para, ali zato lijepo izgledamo


Hrvatska je lani povećala izvoz, ali i uvoz pa kad se sve zbroji i dalje smo u minusu. Uvozimo štošta, ali pravi bum izazvali su kozmetički proizvodi čiji se uvoz u samo godinu dana povećao pet puta na vrijednost dva splitska proračuna! Više u videoprilogu.

Ovako nešto moguće je samo u Hrvatskoj. Ja sam totalno protiv tih ženskih pa i nekih muških ispada, koji nama ruše normalni život.

Jeste se ikada upitali koliko potrošite svog buđeta na te gluposti ? Koliko ženama "poklonite" novaca, da troše na bilo koju od tih gluposti. Moram vam reći, da imam očito jednu od rijetkih žena, koje ne troše puno na te gluposti i slaže se samnom, da ipak treba trošiti više na svoje zdravlje a ne na preparate i slične plastične stvari.

Neki u svijetu već su počeli s kampanjama, da bi ipak ljudi počeli razmišljali o tim pa i o sličnim stvarima.Statistike govore sve. Zato, cure, žene, razmislite malo, dali se isplati toliko trošiti na te palstične preparate ??!! Napravite nešto za sebe, počnite zdravo živjeti !!

POGLEDAJTE




Post je objavljen 03.01.2007. u 13:25 sati.