Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rotrose

Marketing

sretna vam nova necenzurirana 2007!

ne da mi se više stalno moram pazit na nešto nekog neki kurac e pa jebe mi se za sve.
ovo je dobar korak. jedna od dobrih novih odluka u 2007. iako nisam napravila nikakve još. inače obično na silvestrovo sjednem s frendicom na kavu pa otvorimo stare papiriće zbrojimo koliko smo odluka ostvarile pa napišemo nove. ove godine nismo. nisam ni pogledala papirić.
ko ga jebe. TKO JEBE 2006. u biti nije ništa dobro donijela. ništa kvalitetno. ništa. goli kurac. bit će još jedna od onih koje ću se prisjećat po nekom događaju, tipa festivalu pa ću se uspjet prisjetit svega ostalog.ah.
bilo bi dobro da godina bude takva kakav je bio doček. mislim da mi je ovo bio najbolji doček ikada. nije bio savršen, al poanta savršenosti je i tako u nesavršenosti. otišla sam kod novog famoznog njega popit piće u prolazu a na kraju se to odužilo do 4 sata ujutro.družilo nas se troje, djevojka, on i ja..ja malo po strani doduše. pasala mi je više ona nego on, ruku na srce. to je ono što mi je ninočka rekla, nećeš se ti dat tipovima još neko vrijeme. bili su jako slatki..kad sam konačno stavila svu robicu na sebe i došla se pozdravit (čekao me drugi tulum)..onda su se slatkići zamotali u moj šal i rekli da nejdem nigdje..i da me puste moram se ljubit s njima. on je dobio pusu u obraz a ona dvije ili tri u usta. bilo je zabavno.
u 4 sam se konačno dovukla na the tulum na kojem sam u biti trebala biti od početka. i tamo su skoro svi spavali. party je trajao u kuhinji. uz liniju. mjuzik. moj mjuzik. onaj koji volim. draga i ja smo se bacile na razbacivanje. plesale do zore. 3 sata plesanja. fantastično. i onda shvatih da nema mjesta za mene. previše je ljudi došlo, a nisam joj mogla dopustiti da spava na podu, pa sam nabacila put pod noge i vratila se njima. stigla na alice in chains party. i tamo je bilo lagano uspavano. ona me pokrila dekicom, primila moje ruke da ih ugrije a ja sam izvalila svoje umorne nožice na tabure. gledali unplugged uz njegov paralelni akustik performans na gitari. već se opako danilo. zora svitala. pospremili kuću, ubacili se u auto. i za tren sam bila doma u svom krevetcu. fantastično. dobila sam sve što sam poželjela.
i sada mozgam što da radim. moram promijenit neke stvari. puno stvari. iako sambaš sretna zadnjih desetak dana. ništa loše se nije dogodilo. al moramnaći neki smisao. mislim da ću se bacit na posao vezan uz faksa. ne znam. vidjet ću. moram se naći sa tinom, zbrojiti stare i napisati nove odluke. trebala sam danas al sam opako prespavala. tipkala sam se bila s njim do jutra. jao.



Post je objavljen 02.01.2007. u 15:44 sati.