Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludaguda

Marketing

...sK8 Or dIe...sHe PicK dIE...sOrRy...

Image Hosted by ImageShack.usovu sam sliku stavila iz fore...hihi...mislim fora mi je ali ta mi slika nista ne znaci osim naslova i izgleda...jel da?
e ovo vam je zadnji post u ovoj godini...buuba!..(to govorim kad se naljutim..)...i bas i nemam neku temu sta da vam pisem pa cu pisat ..sve i svašta...hehe...
ovaj tjedan nisam radila bas nista posebno...osim malo zajebancije s društvom...na Božić...koliko se sjećam...malo smo pili i pušili... hehe...bilo je ludo i nezaboravno!...i dogodilo mi se nesto jako glupo...starci su prebacili kompj. u njihovu sobu...kmeee!..šmrc..zato jer uvijek po danu idem po drugim blogovima...npr. rudijev i drugi...a u kasne ure se šetam po chatu i jos nekim blogovima...i nekoliko puta su me nasli oko 2:30 do nekih 4 sata...mozda 3:30...hihi...i onda bi rekli: da se ovo nije ponovilo,a sad idi spavat!...ajme majko!
i tako su me nasli neku vecer pa su stavili kompj. u njihovu sobu...buuuuba!!
a sta cu...sad se po noci šuljam po kuci da dođem do kompj. ali mi ne uspjeva....ali eto sto je tu je...i koliko sam skontala pa nema mi moje darije...nista od nje ...ni njenog glasa ne cujem...ali mi je rekla da joj je kompj. vec odavno pokvaren...a ona je u zagrebu...šmrc,šmrc...vraće se za 2 tjedna..uh kako cu ja bez nje...kmeee!!...ali kad se vrati bit ce zabave...a sad sam se raspricala pa onda papa!
by Image Hosted by ImageShack.us<P.S. stavila sam u box neke slikice,pa ako vas zanima pogledajte...hehe...fora su...

Post je objavljen 31.12.2006. u 13:32 sati.