Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Kiro ponovo prosvir'o!

Iz nekog nepoznatog razlog nigdje na internetu ne mogu pronaći najnoviji biser ministra Ivice Kirina koji je objavljen u današnjem papirnatom izdanju Jutarnjeg lista. Radi se o Kirinovoj reakciji na povećan broj oružanih pljački koji je zaredao posljednjih dana. Prenosim najzanimljiviji dio:

U izjavi Media servisu, danoj na Badnjak, Kirin je rekao da policija unatoč tome što nije otkrila ni jednog razbojnika, uglavnom zna tko su pljačkaši i da će poduzeti sve da ih spriječi.
- Naravno da smo očekivali da će se to desiti, pogotovo u ovo predblagdansko vrijeme, kada je puno novaca u trgovačkim marketima i svim drugim institucijama. Mi smo uglavnom snimili sve grupacije koje to rade i vjerujte da će policija poduzeti sve mjere da to spriječi – ustvrdio je Kirin nakon što je u pokušaju pljačke benzinske crpke u Puli teško ranjen djelatnik INA-e, a u Zagrebu je izrešetan kombi Sokol Marića koji je prevozio utržak iz Bille.


Dakle prema Kirinu policija sve zna. Zašto onda ništa ne poduzima kad su tako sveznajući? Zašto nisu poslali ophodnje da butu u blizini tih trgovačkih centara kad se preuzima novac? Svi znaju kad se i gdje preuzima novac. Ako su kriminalci znali kad treba napasti onda je i policija mogla biti u isto vrijeme na tom mjestu i spriječiti krađu. Ne samo da su mogli spriječiti krađu, već dočekati u zasjedi kriminalce, jer prema Kirinu, policija sve zna!

Post je objavljen 27.12.2006. u 13:06 sati.