Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivot1njskocarstvo

Marketing

Sretan Božić!

''Životinjsko carstvo fans'' vam svima želi Sretan Božić. Želimo vam da ga provdete u okruženju najbližih i najdražih te da budete sretni. Također vam želimo puno sreće, zdravlja i svega ostalog.

Završilo je i ovo polugodište. Tri vjerna fana ŽC-a i dalje skupljaju sličice. Stanje u školi nije baš previše bajno, unatoč mirnom vladanju i redovnom polaženju nastave zbog lijepljenja sličica i bojanja već spomenutog albuma.
Najbolji učenik je naš Djuci. Ima 6 jedinica i 92 izostanka. Nešto lošiji od njega je Gec s 3 jedinice i 90 izostanaka a najgori među njima je moja malenkost ilitiga Bobo s nijednom negativnom(štoviše prošao je s 4) i 49 izostanaka.

*napomena izostanci su od sveukupno 210 sati kolko imamo u ŠPUD-u

Posveta
Moram napisat posvetu jednoj osobi koja nam je pomogla/pomoci ce(bar tako kaze). To je Zrinka. Zrinka je dosta slicna nama u dusi te je ona nasa prethodnica. Skupljala je i ona Životinjsko carstvo te nam obećala sve svoje dupliće dati. Ne traži ništa za uzvrat ali pošto je vrijeme darivanja obećali smo joj ovu posvetu i pivu. Dokaz da je jedna od nas je da je piva uvijek dovoljna i da je najbolja uz ŽC a ne mlijeko... Zrinka od srca ti zahvaljuju ŽC FANS i žele tebi i tvojima sve najbolje za Božić.

Bobo

Post je objavljen 25.12.2006. u 15:42 sati.