Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supergirl121

Marketing

Merry X-mas

Ovo je kratki post, posvečen uglavnom Božiču. To je prekrasan dan koji bi fakat trebao bit češće od jednom na godinu. To je doba darivanja, ljubavi, mira i sloge. Dobivaju se i super pokloni. Tako sam ja ovaj Božić dobila iPod video sa 60 GB memorije. Jeej! A da ne umanjujem vrijednost ostalih poklona mora,m i njih nabrojat : Swarovski broš, maskara, ruž i parfem Cat deluxe. A da ni ne napomenem 1150 kn koje sam dobila. Cool! To je tak kad imaš puno rodbine. Super je.

Evo...posvojila sam i virtualnu životinjicu, točnije peseka. Zove se Lucy:


adopt your own virtual pet!



A pošto imam hrčka koja mi je najdraža osoba na svijetu stavit ću i nju. Dobro došla na moj blog beba Ela!!!


adopt your own virtual pet!



P.S. Moja beba Ela je bijela sa crnom glavicom i crnim mrljhama po tijelu. Pošto u bunnyhero labsu nemožeš kombinirat dvije boje zaključila sam da ju je najbolje stavit ove boje.

U mom se životu ne događa niš posebno. Cijelo sam jutro razgovarala s Emom i objašnjavala joj princip rada na iPodu i iTunesu. Ona je dobila srebrni iPod nano od 2 GB memorije. Emchy...moram ti ovo rech...you rock!

Sad kad sam več načela temu o prijateljima napisat ću nekaj o svojoj naj frendici:
A moja naj frendica Mariela je naj osoba na svijetu. Obožavam ju! Uvijek je tu uz mene kad ju trebam. Jako je zanimljiva ženska. Sluša TH (to joj je jedina mana) al sluša sve ostalo i jako je upoznata sa svime kaj se događa u svijetu slavnih. Ide samnom u razred. Nemam više kaj o njoj za napisat osim Mary...I love U ! You're the best friend in whole universe!

Zbogom svima ljudi i sretno vam bilo u ovo doba mira i blagostanja. Sve vas volim i đšaljem vam jednu veeliku pussu. Sad je na vama samo da ostavljate komentare...kizza...bokich!!



Post je objavljen 25.12.2006. u 13:49 sati.