Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sadponyguerillagirl

Marketing

*...nije svako veče badnje,al ovo danas sasvim slučajno, badnje je...*






weeeee,evo i mog skoropabožičnog posta :D! badnjak je danas i meni je baš ljepo sve,jučer i prekjučer me tu i tamo držala božična euforija,a to volem. i danas sam se opet omotala s lampicama, na bateriju su pa nije bed da če me struja strest :D, stavila rogove rudolfske i pustila stori super nova božični treš cede,koji je nezaobilazan ovih dana. uz ol aj vont for krisms iz juuuu :D.ah.

kao šta ste več mogli pročitati,jučer je bila ta *d kava* 3 vesele lepršave djevojčice-naravno, rejmond (raymond.blog.hr), ponekad poželim(fragileheart.blog.hr ) i ja (ja,ova tu :D) (ispričavam se,al ne znam stavit linkove u post,bedak. ). ja sam imala čast predložiti birtiju, maj fejvrit još od srednje i eto,njima se svidjela..a i muzika nam je bila dobra,prvo božične pjesme,prigodne,pa onda stare legendarne koje svi znaju...a da je rejmond popila onaj pelin,vjerojatno bi i zaplesale,ovako smo se samo mrdale u ritmu (pa mislim,ko ostaje ravnodušan na tek je 12 sati ili na sobu dvadesettri :D! )

kava mi je bila preeeekrasna, još sam pod dojmom,i ta 3,odnosno 4 h -jer smo rejmond i ja ostale nakon šta je ady morala ič, su bila jaaako jaako divna! pričale smo o svemu, našle sto zajedničkih tema, pričale svoje životne dogodovštine,podjelile neka iskustva, hrabrile se za dalje, imale nadasve pametne zaključke... :D uz ramirez kao nezaobilaznu temu (3 fanice na jednom mjestu, svašta posebno!,i odluka da je aljoši ipak oprošten stih- nekad mi predugo treba,da se sjetim koliko si ljepa...,a nekom drugom ga ipak ne bi oprostile.),i naravno prigodni razgovor o dragim blogerima, neke je rejmond navela,al i o drugima smo pričale,pa bi ih i htjele vidjet na nekoj sljedečoj kavi,o daaa... :) vrjeme je naprosto letilo.
najviše smo se smijale,upadale jedna drugoj u riječ, s glavne teme završile na sto sporednih,ma jednostavno,trebali ste biti tamo,i nek vam bude žao šta niste ;)!!

šta se tiče djevojaka samih, slažem se sa skicom koju je rejmond napisala,divna je stvarno, i divno joj stoji kratka kosa! starke su ovaj put bile iste,ali posebnost je naglašena različitim rukavicama! mi lajks it! :D .i pokazala nam je bilježnicu s predavanja na faxu po kojoj se zaista može zaključiti koliko je odgovorna i kolko sve redovito prati ;). i naravno da ima vrhunske ocjene.

ponekad poželim je isto divna skroz, slatka sva i djeluje ozbiljnije,vjerojatno zbog naočala ;). ne bi nikad rekla da je mlađa od mene 2 godine,vau! i bila je skroz fensi jer je kao išla na trostruki ročkas,al znamo da se zbog nas sredila ;). pa nejde se na takvu kavu svaki dan! heh. ona je i inače predsjednica ramirezovih grupija, pa svi zainteresirani nek se jave njoj osobno :D!

uglavnom,curke ostavile ste odličan prvi dojam na mene(ponekad poželim sam prvu skužila,pa smo gledale je li ona visoka djevojka kod sata rejmond. i pogađate,bila je ona :) ) a kasnije ste ga i zadržale! i hočem na još puuno puuno kava s vama,stvarno!

i kraj večeri je bio posebno zanimljiv,kad smo srele dječaka o kojem sam im pričala,pa je moja veselost opet prerasla u euforiju..veri najs! :D .dakle,divan kraj divne večeri,pa ono,ponovilo se svakako! :D

inače,ovih dana kod mene ima svega..mislim,rješila sam zadnja 2 kolokvija,jedan čak i odlično (daaaa,dobila sam 5 iz testa informiranosti...ah :) ),a od drugog rezultati stižu druge godine tek ;)...
bila na još jednoj posebnoj kavi i koncertu s 2 nedavno upoznate, ali vrlo drage osobe...unatoč užasnoj gužvi u gradu uspjela sam obaviti mali šopingič i kupiti poklončeke za drage osobe. i pila sam onu kavu koju kupiš na trgu i onda se šečeš okolo i prekul je,filmski ;).

svojoj opsesiji sa zvjezdicama dodala sam još jedan dokaz,pa sad osim šta ču ih imat na majcama,olovkama,torbama,maramama i svim ostalim stvarima,imam ih i na sebi :D. zauvjek,samo moje dvije zvjezdice dole na leđima. i s obzirom na moj,sječate se,strah od vađenja krvi, ovoj igli sam hrabro pogledala u oči,stisnula zube i znam da če me opet vidjeti heh ;))....malo je bolilo,malo peklo,al sve je bilo trenutno,a moje tetovažice če trajat cjeli život...ah hrabra ja :D!


eto,okitila sam bor (sama! divan je,znam), radila s mamom neke slane kolače zvjezdice,jer ne volim baš ove druge koje če moji papat, i dalje pjevušim božične pjesme i odlučujem se dal ču ič na neku kavu i večeras...onak,kava pa grupna polnočka...

svima želim ljepo proveden Badnjak, još ljepši slatkasti Božič i da ga provedete s onima koje volite...fino si pojedite, zabavite se,i nadam se da budete dobili kakve poklone,iako to nije bit blagdana,znamo.. ;)
eto,zamislite da sad svira *sretan božič svakome* ,u verziji od fantoma ,to mi je draga pjesma...jedino snjeg fali,al neču sad kvarit atmosferu... :D so nove godine se još valjda čujemo ;)... uživajte!


Post je objavljen 24.12.2006. u 19:27 sati.