Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malemace

Marketing

Kao zaštiti bor od mačke

Hmmmm.. na Forumu sam naletio na jedan post o tome kako najefikasnije zaštiti bor za vrijeme blagdana. Zanimljivo je kako mačke uvijek, ali baš uvijek rade ono što znaju da ne smiju, a bor je tako privlačan. Pa gledajući to iz mačje perspektive zar nije krasno hvatati i gristi sve te šarene, svjetlucave kuglice, lampice i štotijaznam. Koji se smisao da to samo tako visi i izaziva. Neki mačkoljupci prvo su počeli pribjegavati metodi skanjanja donjih ukrasa i lampica i bor je lagano bio sve manje ukrašen sve dok nakon nekog vremena na njemu nije bilo malo onih sjajnih trakica koje su nekim čudom ostale netaknute. Pojedine mace vole spavati u jaslicama ispod bora, a kako i nebi kad je tamo ona mekana fina mahovina i pamuk. Pa i ja bi se bacio pod bor na jedan spavanac. Ima i slučajeva da su pojedine mačke onu mahovinu doživile kao svoju livadicu pa su se opustile zovu prirode i olakšale svoje mjehurčiće :)

E sad.. koja metoda bi bila najefikasnija. Na internetu ima naravno bezbroj tehnika od kićenja ostalih djelova stana i izbjegavanja pravog bora do postavljanja bora na mjesto koje mačke nemogu dosegnuti. Nisam siguran da baš postoji takvo mjesto :)

Probajte na primjer ovo: How to "Cat-Proof" Your Christmas Tree

Ja sam ove godine odustao og kićenja bora. Mali vjenčić na stolu i par visećih ukrasića upotpunit će moj božićni ugođaj. A vi?

Sretan Božić i Nova godina!

Post je objavljen 24.12.2006. u 13:38 sati.