Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/derzafanistori

Marketing

Sweet pics 2006 2/3

Dakle, eto još 5 mojih slova za finalizaciju ove godine.

Da ne bi ispalo da je raspored uzrokovan preferencijom, navodim apsolutne pobjednike po abecednom redu.

Andrew Lee Potts (1979)
posljednji ovogodišnji entry osim što je totalno zgodan i definitivno u kategoriji uzročnika šećerne bolesti, potpuno me osvojio besprijekornom izvedbom u jednom od najboljih suludo/bizarnih filmova koji sam uopće gledala, veličanstvenom Dead Fish-u. A veliki mu je plus i to što me, iz nekog razloga, neodoljivo podsjeća na ono vrijeme kada sam prvi put gledala moj najdraži crtić svih vremena "The phantom tollbooth", u nas poznat pod imenom Čudotvorni paket ;-)

Wentworth Miller (1972)
ove godine apsolutno nezaobilazan, višekratno proglašavan najzgodnijim frajerom planete, po mom mišljenju žalosno je podcjenjen kao glumac. Zapazila sam ga već u Dinotopiji, kao gostujući zlikovac u Joan of Arcadia je bio prejeben, a kao Skofielda ću ga se još nagledati u prerazvučenom Zakonu braće koji ću gledati ponajviše, ako ne i isključivo, samo zbog njega.

Jake Gyllenhaal (1980)
još jedan opaki glumac u čije sposobnosti više ni najmanje ne sumnjam, a scenu proslave iz Jarheada najvjerovatnije ću si snimiti na posebni dvd u "repeat modu" i još dugo, dugo, duuuugo joj (MU) se diviti ;-))

David Conrad (1967)
prestrašan komad koji snosi drugu polovicu krivnje za kritičnu neuvjerljivost Ghost Whisperera, toliko je zgodan da bi ga mogla gledati kako sastavlja listu za dućan, a da mi ne bi bilo dosadno. Srećom, većinu njegovih serija naše TV kuće su već otkupile pa će nam neumjerena repriznost ovaj put donijeti i puno dobroga.

Jason Statham (1972)
Engleski olimpijski ronioc i bivši maneken French Connectiona svojim je opakim otporom typecastingu uspio postići količinu zbunjivanja fanova koja je stvarno malokome uspjela,ali opet, privlačan frajer je privlačan frajer, bez obzira na pepeljarke i odabir garderobe. Posebno me oduševio u zadnjem uratku poznatog pedanterca, gospodina Ritchija, a od krda njegovih završenih i najavljenih filmova najnestrpljivije čekam Dungeon Siege Tale za koji vjerujem da će uspješno spojiti moje dvije najveće ljubavi...film i pc igrice. ;-))

Post je objavljen 23.12.2006. u 23:33 sati.