Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/sljaker

Marketing

Fešta s razlogom

Čitajući posljednjih nekoliko postova, mogli bi steći dojam da se u ITAS-u ne radi baš puno, odnosno da se više fešta nego proizvodi. Naravno da je istina sasvim drugačija. Dečki i cure iz ITAS-a rade punom parom. Naručitelji su svi, ključni, tradicionalni partneri, a ima i podosta novih, značajnih.

Pa ipak, ovaj post opet govori o fešti. O fešti s razlogom. Naime jučer, 22. prosinca 2006. održana je mala svečanost u proizvodnoj hali, među strojevima, a zatim je na Izletištu BIS u Ivancu upriličen domjenak za radnike i goste. U svojem pozivu Itasovci su pozvali prijatelje, otprilike ovako:
«Još nedavno, mnogi bi se kladili da je ovakav poziv nemoguć, no, njima nije ni upućen. Ovo je poziv svima onima koji su vjerovali u budućnost ITAS-a i koji su svojom vjerom i djelovanjem pomogli da se ostvari nešto što obećava…»

Itasovci su, svojim prijateljima željeli prenijeti:
- Da je uspješno završena prva godina u kojoj su se kao ptica Feniks podigli iz pepela.
- Da je uspostavljena proizvodnja najsloženijih proizvoda.
- Da je u poslovanju 2006. godine ostvaren pozitivan rezultat.
- Da je osnovana nova tvrtka «ITAS PRVOMAJSKA» d.d. koja započinje s radom 01. siječnja 2007.
- Da knjiga narudžbi obećava.

Ožiljci stradanja kroz koja su prošli radnici ITAS-a suviše su svježi da bi pomišljali na likovanje, ali ono što su napravili, Itasovcima daje snagu i nadu za bolju budućnost.

U ime svih Itasovaca, poziv su potpisali:
Ivan Polan, stečajni upravitelj ITAS d.d. u stečaju
Dragutin Varga, pomoćnik stečajnog upravitelja ITAS d.d. u stečaju
Branimir Vlajo, zamjenik stečajnog upravitelja i direktor ITAS – PRVOMAJSKA d.d.Post je objavljen 23.12.2006. u 18:18 sati.