Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/armanina

Marketing

NESPRETNA NA KVADRAT

pa nemrete vjerovat kaj mi se sve desilo….

oni koji me čitaju znaju da sam nespretna. e, pa, uspjela sam opast direkt na trbuh. bila u bolnici. pregledali me sto puta i sve je OK. beba dobro, ja dobro.

kak sam uspela opast BAŠ na trbuh, pitaju me svi. pa kaj vi niste čuli za silu težu? povleklo me na napred, popiknula sam se i kak mi je sad trbuh ipak malo veći od dupeta, pala sam na napred. kakva glupa pitanja, ko da sam ja namjerno opala.

apropo padanja, ovo ljeto sam već jednom opala tak slično, samo još nisam imala trbuha, o tom sam pisala post, to je bilo kad sam zaronila pred punim kafićem.
jedan čovek koji me tom prilikom videl je srel mog zakonitog kad me otpelal u bolnicu nakon ovog pada i kad mu je zakoniti rekel kaj je bilo čovjek ga je pital: pa kaj je to s tom tvojom ženom, samo pada?!?

onda nam je doma prije 4 dana riknul vaillantov plinski bojler za grijanje. došel majstor koji nam je otel faking 400 kuna samo zato da nam veli da mi se ne isplati popravljat i da bolje kupimo novi.
jest da je ovaj stari 23 godine….

3 dana je trajala muka po bojleru.

doma smo se grijali na jedan radijator na struju s time da sam ja pekla i pekla i pekla kolače da nas i pećnica malo zagrije. kad se već nismo mogli seksat da se zagrijemo o čemu ste sve saznali u donjem postu.

da rezimiram:

krađa koju je izveo prvi serviser – 400 kn

novi bojler – 6000 kn

montaža – 700 kn

atest dimnjaka – 700 kn

moji žifci – neprocjenjivo…


ali imam ja i dobrih vijesti!!!!yes

bila sam jučer na kontroli i beba je super, ima 2 kile i lepo nam je skup.

i seks više NIJE zabranjen! da, da, sad mi je doktorica rekla da smijemo, a trbuh mi je tolki da ne znam kak bum to izvela. držim si čašu na njemu dok sjedim. i ne moram je pridržavat, lepo stoji sama.

zakoniti je ovih dana zamagljenog razuma zbog Kutije šibica.
on večeras igra i nadam se da bu pobedil i išel dalje!išla bi ga bodrit al se tolko živciram kad on igra jer psujem svakog ko ga udre, gurne i povleče za rukav, a nije baš lepo videt trudnicu iz čijih usta izlaze takve kočijaške psovčice...

eto, mili moji, želi vam svima sve naj i šaljem p o l j u b a c

P.S. svima vama kaj ste bili na naslovnici u zadnje vreme (znate ko ste) čestitam i ponosim se vama!


Post je objavljen 22.12.2006. u 18:14 sati.