Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/012station

Marketing

Vremenski prozor...

...ili ti ga termin za naše lansiranje sa postaje, određen je prije desetak dana. Točno za ovu subotu. Kako i priliči u takvim situacijama, bilo je potrebno izvršiti planiranje, pakiranje, provjeru, utovar, provjeru sustava i na kraju odbrojavanje. Plan je donesen unutar tjedan dana od donošenja odluke uz neke manje nadopune u međuvremenu, 62% pakiranja je izvršeno prekjučer, 32% jučer, a preostalih 6% završavamo danas. Zadnje pakiranje provodi se paralelno s provjerom, utovarom i provjerom putnih sustava. Odbrojavanje je predviđeno za 16:00 (GMT-1h), ali prioritet ipak ima završetak operacija na svemirskoj postaji 012 STATION. Svi posjetitelji postaje prethodno moraju biti otpravljeni prema njihovim matičnim brodovima i lansirani kroz odgovarajući vremensko-podprostorni procijep. Dok zapovjednica svemirske postaje Andreja, bude izdavala zapovjedi djelatnicima u cilju provedbe navedenog, zapovjednik galaktičke flote Manga izvršit će utovar tereta na korporacijski interceptor i proći predlansirne protokole i provjere sustava sa svemirskim kadetima. Unatoč svakodnevnoj obuci u svemirskoj akademiji, obuka koju prolaze sa zapovjednikom flote je ne zamjenjiva i presudno će određivati njihove buduće živote. Upravo tu se stječu temeljni životni postavi koji kasnije oblikuju njihovu agilnost i utječu na prenošenje naučenog. Znači podbacimo li u obuci kadeta, istu grešku će kasnije prenijeti i oni na svoje kadete.

korporacijski interceptor na ruti

Iako s maksimalnom brzinom interceptor navedenu udaljenost prevaljuje za 3 sata, putovanje krstarećom brzinom traje cca 4h. Putna brzina određuje se zavisno od kašnjenja lansiranja. Možemo reći kako je putna brzina upravo proporcionalna odstupanju od očekivanog vremena lansiranja T. Odredište putovanja je matično-matrična ćelija zapovjednika flote na planetu koji svoju nešto topliju klimu može zahvaliti bližoj orbiti unutar sunčevog sustava. Cilj putovanja je nastavak praktične kadetske izobrazbe unutar flote tj. njihovo upoznavanje s protokolarnim navadama koje se prenose već naraštajima letača, drajvera, pilota i upravljača svemirskim plovilima.

Sve za danas predviđene točke plana, izvršene su u skladu sa planiranim vremenima izvršenja. Lansiranje je izvršeno točno u 16:00h, putovanje najvećim dijelom provedeno s krstarećom brzinom i konačno na kozmodrom matičnog planeta slećemo točno u 19.55h. Povratak na postaju predviđen je za srijedu. Izvještavat ćemo vas o budućim događanjima...


Post je objavljen 23.12.2006. u 23:12 sati.