Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mihaelarkangel

Marketing

Sjekira u MEdU ili GEy PopuLaciji Ko PRSt U gUziCI

Image Hosted by ImageShack.us



Evo nastupa jutarnje metiljanje uz blog i kavu. Napokon slobodan od kada sam otvorio novi blog. Dosta mi je ustaljenih komentara na promišljeno napisane postove. Definitivno sada sjedim potpuno slobodan i pišem kaj hocu!

Ok sada, sjedim ovdje sa nekim ukocenim cerekom na faci i satirem jutarnju kavu prije posla. Odlucio sam se napisat ovaj post jer sam jebeno sretna osoba. Koliko cesto imate priliku naic na blog gdje netko pise od srece..... To se mora iskoristit. Centar misli trenutno, My girl. E sada kao sto bi muska populacija znala kada prodemo 10-tu i pustimo plasticne puske kao navodeni nekom silom misli nam skrecu na pornjavu i zenski rod. Postanemo opsjdnuti cicama, picama i guzicama. Nesvjesni svog neznanja pocnemo promatrati zene kao objekt izživljavanja svojih zelja i potreba i jedini cilj nam je imati u posjedu jedan takav primjerak. Sada od tih vremena do danas moje zivotno iskustvo nalaze da normalne zene ne postoje, uvjek je negdje greska u koracima. Pocetnim uvaljivanjem spustamo se na razinu pregazenog crva i samim time rusimo svoj kredibilitet i potencijalni autoritet i kopamo si duboku rupu veze u agoniji. I sa vremenom gubimo nadu i stvari pocnemo gledati drukcije. U pravilu upoznajemo nekoliko vrsta cura. Tu su one koje su u udruzenj B.a.B.e valjda od rodenja i samo spominjanje seksa ne dolazi u obzir jer to znaci da ces ti u biti biti na njoj gdje bi se ona mogla osjecati podređeno a to naravno ne dolazi u obzir. Imamo one šatro fine koje se bubaju kao da je izložba u tjeku, striktno po špagi i bez odstupanja. I naravno ona vrsta koja zahtjeva da zaradite ševu svojim ultra pozitivnim ponašanjem prema njima. Tu su intelektualke koje su obično sick fuck cure za bubanje ali pet one su nam u pravilu frendice i tada naravno sve nase fantazije o izživljavanju na ultrasexy maloj koja trpi sve i jednu našu gnjusnu zelju sa osmjehom na licu padaju u vodu. I tu su naravno one zgodno-glupa kombinacija, u pocetku naravno nije to loše ali daj e tako ga mogu gurnut u lonac s vručom juhom i nije fora. A sada ultimate kombinacija THE Sveti gral zgodna, pametna, slobodoumna, perverzna kao i ti, iskrena, opako sexy....... neki bi rekli jeah right...... E pa tu se vračamo na naslov "sjekira u medu"

O da, ne samo da je tu nego je i moja. To je razlog mog retardiranog cereka u rano jutro dok gledam slike koje mi je poslala jer se zbog nemogucnosti nismo vidjeli neko vrijeme. Muski rode nemate pojam kako se buditi ujutro sa saznanjem da ste "ponosni vlasnik" takvog stvorenja. pisem tu i da, zelim da ste ljubomorni. San svakog muskarca sada se vec neki broj mjeseci nalazi u mom zivotu. I pogodite sto vi koji to svojim curama govorite sa strahom da vas ne zdrma grom. Ne mislim niti na jednu drugu. Ne zanimaju me porniči niti pica u minjaku koja slucajno prode pored nas niti medicinska sestra natapirane plave kose koja ide kroz ambulantu i sklize se po slini likova u cekaoni. Ona je moja, the one. Izgleda poput savrsenog andela, u glavi je jebeni mali genije i kraljica perverzija, zelim da mi rodi djecu i da smo ovako brutalno do kraja zivota. Nezasitna i brutalna sto zeli to i trazi sto trazi to i dobije sto dobije u tome uziva. Ma nemam rijeci. Eto i onda se vi pitate kako mogu provesti glup dan na poslu sa smjeskom od uha do uha. Pa kako ne kada znate da zivot ima smisla...............

Post je objavljen 20.12.2006. u 09:59 sati.