Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milanezi

Marketing

Šimić

Kad bi Ibrahimović bio u našoj momčadi, mi bismo bili na Interovu mjestu. S njim bi Milan bio sasvim drukčiji, naglašava Šimić.

RIJEKA - Hrvatski reprezentativac, rekorder po broju nastupa (86), Dario Šimić, gotovo je jedno desetljeće na Apeninskom poluotoku. Selio se samo s jedne na drugu obalu, iz Intera u Milan. Trenutačno je pleše s “crveno-crnim vragovima” pred Interovim oltarom. A nema veće kazne za “milaniste” od klanjanja “interistima”...

Milana je, naime, usisao donji dio ljestvice, 14 bodova (plus osam kazne) ispod je svakog očekivanja. U subotu je momčad Carla Ancelottija u Danteovu gradu, Firenci, osvojila bod (sedmi remi, uz četiri poraza u 16 kola!) u igri s Fiorentinom.

•Problemi u veznom redu

- Nismo nezadovoljni ishodom s obzirom na to da smo spašavali bod, a Firenca je vruć teren, nije lako ostati neporažen. Posebice se to odnosi na našu momčad. Vidljivo je da smo umorni i nismo u pravoj formi. Nije to onaj Milan kakav očekuju navijači, a moram priznati da imaju puno strpljenja. Jer, kako igramo, imali bi pravo negodovati.

Osporavani reprezentativac Gilardino postigao je dva pogotka, možda najavio sunčanije dane. Jer, realizacija je problem Milana, a treba naglasiti da su igrači vaše momčadi tijekom sezone pogodili drvo čak 23 puta.

- Gilardinovi pogoci vesele više od osvojenog boda. Vjerujemo da se špina otvorila, da će napadači preuzimati odgovornost i odlučivati. Mi, međutim, imamo problem u veznom redu. Nismo u stanju napraviti pritisak, nametnuti utakmici svoj ritam. Pa je i napadačima objektivno teže, nema pravih lopti za gol.



Post je objavljen 20.12.2006. u 10:10 sati.