Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/filmskegreske

Marketing

Scary Movie 4 (2006)

Originalni naziv: Scary Movie 4
Hrvatski prijevod: Mrak film 4
Redatelj: David Zucker
Glume: Anna Faris, Regina Hall, Craig Bierko, Leslie Nielsen, Carmen Electra,
Kratki sadržaj: Dobrodušna i glupava Cindy Campbell i dalje se druži s uspaljenom Brendom i radi kao njegovateljica dobroćudne stare bake. Ubrzo, Cindy saznaje da je bakina kuća ukleta te da osim starice i nje u njoj živi duh umrlog dječaka. Srećom, u susjedstvu živi slatkica Tom Ryan u čijem se zagrljaju Cindy osjeća sigurno. Nakon jedne oluje, Tom otkriva ogromnu rupu iz koje izlazi vanzemaljac, a čini se da je na pomolu nova svemirska invazija. Srećom, duh dječačića zna kako se riješiti aliena, a Cindy i Brenda su spremne spasiti svijet od nadirućeg zla.
Godina proizvodnje: 2006.

Najupečatljivije greške:


* U sceni kada mali dječak pogiba u boksačkom meču, vidi se da tip koji liči na Don Kinga pada na lutku, a ne na pravog dječaka.

* U djelu filma kada se parodira film Zaselak, u sceni u kojoj se javlja čovjek s nožem u prsima, Cindy se naginje na njega i gura nož do kraja u njegova prsa, tako da se ne vidi metalni dio. U sljedećoj sceni, nož je ponovno u istoj poziciji.

* Kada su Tom i djeca u kombiju i kada Marvin pokušava ući unutra, obratite pozornost na vrata i gumb koji označava jesu li vrata zaključana ili otključana.. Iz scene u scenu on mijenja položaj, iako nitko ne dira vrata ni gumb za zaključavanje.

* Kad predsjednik u UN-u ispija čašu vode i stavlja ju na crveni gumb, obratite pozornost na nju.. Prvo je ispija skoro do kraja, ali kad je postavi na gumb, čaša je napola puna/prazna.. (ovisi o vašem pogledu na svijet :-)

* Kada se Cindy i Brenda voze u autu prema Zaselku, Cindy polijeva kavu po glavi Brende da ne zaspi. Već u slijedećem kadru, kave nema a njena glava je suha..


Post je objavljen 20.12.2006. u 01:01 sati.