Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/hasektips

Marketing

SISTEM KLAĐENJA: Hašekovi stupovi - s malom bankom do velike zarade...

SISTEM KLAĐENJA: HAŠEKOVI STUPOVI

Prije nekoliko mjeseci osmislio sam način klađenja, na kojem se za relativno male novce mogu zaraditi relativno dobri novci.
Sistem je posebno dobar za ljude koji si nemogu izdvojiti neki veći novac za igranje ili koji nemogu pogoditi veći broj parova na listiću. Evo o čemu se radi ...


Ponedjeljak je dan kada je ponuda kladionice najsiromašnija, pa je predviđeno da se ovaj sistem klađenja započne u utorak a završi u nedjelju.

U utorak se uplaćuje 5 listića po 20kn (1.stup) - dakle ukupno 100kn. Ako ima dobitnih listića, novci se sljedeći dan(srijeda) ne podižu nego se dalje ulažu, i tako skroz do nedjelje. Konačni cilj je dovesti barem jedan listić od utorka do nedjelje i početni ulog od 20kn bit će višestuko umnožen.

E SAD, SIGURNO SE PITATE TKO TO MOŽE POGODITI 6 DANA U NIZU... PA EVO ONDA SHEMA KOJE SE TREBA PRIDRŽAVATI :


UTORAK: 5 listića po 20 kuna na ukupni koeficijent oko 2,50 ( odstupanja do 0,1)

SRIJEDA: Prolazni listići od utorka na ukupni koeficijent oko 2,00

ČETVRTAK: Prolazni listići od srijede na ukupni koeficijent oko 2,00

PETAK: Prolazni listići od četvrtka na ukupni koeficijent oko 2,00

SUBOTA: Prolazni listići od petka na ukupni koeficijent oko 1,50

NEDJELJA: Prolazni listići od subote na kupni koeficijent oko 1,50

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Dakle , to bi izgledalo ovako za svaki od 5 listića posebno kada bi ih uspjeli dovesti od utorka do nedjelje:

UTORAK (1.stup): 20kn @ ~2,50 = 50kn

SRIJEDA(2.stup): 50kn (dobitni listić od utorka!) @ ~2,00 = 100kn

ČETVRTA(3.stup)K: 100kn (dobitni listić od srijede) @ ~2,00 = 200kn

PETAK(4.stup): 200kn (dobitni listić od četvrtka) @ ~2,00 = 400kn

SUBOTA(5.stup): 400kn (dobitni listić od petka) @ ~1,50 = 600kn

NEDJELJA(6.stup): 600kn (dobitni listić od subote) @ ~1,50 = 900knDakle, uspijete li dovesti samo 1 od 5 listića s početnim ulogom od 20kn od utorka do nedjelje dobitak bi bio u nedjelju oko 900kn, što znači da imamo bez nekog velikog truda najmanje 800kn čiste zarade što uopće nije loše, jer to je trećina nečije plaće. Uspijete li 2 od 5 listića ovim sistemom dovesti od utorka do nedjelje profit bi bio 1700 kn ; itd. Za svih 5 listića zaradili bi odličnih 4400kn na samo 100kn početnog uloga na tjednoj razini.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NARAVNO, OSIM OVE SHEME, POSTOJE I NEKA PRAVILA KOJIH SE MORA PRIDRŽAVATI AKO ŽELITE USPJEH S OVIM NAČINOM IGRE :

1.PRAVILO: Sistem počinje u utorak s uplatom 5 listića po 20kn (ukupno 100 kn tjedno ; 400kn mjesečno). Sistem se igra 6 dana (u 6 stupova) od utorka do nedjelje !

2.PRAVILO: Treba biti dosljedan i novce ne podizati ranije, nego dobitke pravilno reinvestirati u sljedeće listiće do nedjelje.

3.PRAVILO: Svaki listić smije se sastojati od najviše 3 para ! (jako važno pravilo)

4.PRAVILO: Isti par nesmije biti na više listića ! (jako važno pravilo)

5.PRAVILO: Treba se pridržavati ukupnog tečaja na listićima prema gore napisanoj shemi (Utorak 2,50 ; Srijeda-Petak 2,00; Subota i Nedjelja 1,50)

6.PRAVILO: Ukoliko se dogodi da svi listići padnu prije nedjelje, pauzira se do utorka - i počinje novi sistem; a nema nikakvog pokušavanja vraćanja izgubljenog itd.

7.PRAVILO: Posljednji dan igre je nedjelja. Ponedjeljak je slobodan dan i neigra se !

8.PRAVILO: Treba disciplinirano poštivati sva gore navedena pravila (jako važno!)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dakle , ovo je sistem klađenja za koji vam je mjesečno potrebno 400 kn (4 tjedna po 5 listića s ulogom 20kn). Čak i da dovedete samo 1 listić za cijeli mjesec od utorka do nedjelje , mjesečni profit će vam biti 500kn !!!

Mislim da svi mi skupa mjesečno ostavimo puno više novaca u kladionici od ovih potrebnih 400kn za ovaj sistem - tako da to nebi trebalo biti problem, jer mogućnost zarade je jako velika!


Sretno !

Post je objavljen 18.12.2006. u 09:52 sati.