Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lepina

Marketing

PISMA ZAHVALE GOSPODINU BREUSU ZA IZLIJEČENJE

Wangen u Allgauu, 30. travnja 1975.

Nakon operacija 1962. i 1966. kao i nakon osmotjednog liječenja zračenjem kao i nakon usađivanja tekućeg radioaktivnog zlata pod trbušnu stijenku moje se stanje do ljeta 1967. godine znatno pogoršalo. Analiza krvi je pokazala da u mom tijelu postoje velike količine stanica raka. Osjećao sam kako mi je sve lošije i lošije. Čuo sam o nekim slučajevima u kojima je nakon liječenja sokovima došlo do poboljšanja ove teške bolesti.
Nakon toga sam posjetio gospodina Breusa koji mi je nakon pregleda šarenice oka savjetovao liječenje sokovima što sam ja dosljedno proveo. Budući da sam se puno odmarao i da živim u blizini šume tako da sam puno boravio na sviježem zraku svladao sam ove tjedne posta bez većih poteškoća, samo sam tijekom posljednih pet dana morao dodatno uzimati dva puta dnevno pola šalice juhe od zobenih pahuljica i riže.
Čvrsto sam uvjeren da se moja krv obnovila ovim liječenjem sokovima i da sam tako mogao svladati bolest. Bolove koje još imam objašnjavam oštećenjem koja su nastala od zračenja, od srastanja rana, kao što ona mogu biti i posljedica radioaktivnog zlata.
Tijekom liječenja sokovima moj je jezik sasvim pocrnio. Da ipak nebih morao prestati s liječenjem sokovima, gospodin Breus i ja smo se složili da još neko vrijeme ne potražimo liječnika i da pokušamo to spriječiti čajem od korijena siljevine. To nam je doista pošlo za rukom i nakon tri tijedna je nastupilo posvemašnje poboljšanje.

T.S., 7988 Wangen u Allgauu

Post je objavljen 17.12.2006. u 08:00 sati.